Volgers - Followers

maandag 13 april 2015

Art Specially Event 2015 - the day after...

Zo kijken veel mensen - en ikzelf dus ook - maanden uit naar het Art Specially Event 2015 in Nijkerk...en zo is het ook ineens weer voorbij.
Dit jaar waren we er alleen op zondag...en wat was het gezellig, aardige standhouders, perfecte organisatie, veel gesprekken met bekenden en nieuwe ontmoetingen...en van Maria Bellekens kreeg ik een tas vol met prachtige creaties en ook nog caloriebommetjes...nogmaals dankjewel Maria! En niet te vergeten de mooie goodiebag op het ASE...wat een leuke inhoud, sponsors en organisatie, dank jullie wel!
Jammer genoeg ook een aantal mensen niet gezien/gesproken waar wel op gehoopt was van beide kanten, volgend jaar dan maar in de herkansing :-).

Mezelf heerlijk verwend met stempels, en een paar potjes van het één en ander.
Dit jaar geen workshops gevolgd, daar was het steeds zo druk, dat ik onze ene dag toch maar besteed heb aan stands bezoeken en gesprekken. Hopelijk laten de workshoppers hun creaties nog op hun blogs zien?!  Wat was ik moe (en voldaan) om 5 uur, net als manlief die maar heen en weer bleef rijden met mij in de rolstoel...die man verdiende echt een dikke knuffel en een groot dankjewel toen we weer in de auto zaten...en die heeft hij gehad ook! :-)

Hoogste tijd dus om te chillen nu...

Dit zijn stempels van de Art Specially stempelsheet 2015...
De leidingen en huizen met Stazon Dove Grey gestempeld, het mannetje en de tekst met zwarte Stazon. De andere stempels met Archival Viridian. Ingekleurd met de nieuwe Distress kleur: cracked pistachio. De kaart gemat op een soortgelijke kleur kaart, daarna op een grijze onderkaart.

Voor mijn doen een behoorlijke CAS kaart...het kan dus niet uitblijven dat ik me daarna toch weer uit ga leven :-)

Ook deze stempels heb ik gisteren op het ASE aangeschaft...De vreemde typetjes zijn van Viva LasVegaStamps. De liniaal met raders is van Carabelle, de zwarte spetters komen van de ASE 2015 stempelsheet, de tekst was een freebie die in de goodybag zat bij de entree (gaaf!!!).
 Oww...de achtergrond is gemaakt met Brusho's: Turquoise en Gamboge en water.
De stippen heb ik met een stencil en witte modeling pasta van DecoArt aangebracht en na het drogen met zwarte inkt gepoetst. De typetjes deels ontkleurd met verdunde chloor en daarna met Derwent Inktense potloden en een waterpen ingekleurd. De randen van de kaart met zwarte chalk bewerkt en de kaart gemat op een zwarte onderkaart.
............................

Hier laat ik het nu maar even bij...heb al meer zitten maken. Nieuwe stempels zorgen altijd weer voor nieuwe uitdagingen he?! 

Tussendoor zit ik vooral na te genieten van de fijne dag op het ASE!!! 
Wat is het toch leuk om te zien en horen dat het stempelvirus écht bestaat :-).
En nee...ik ga mijn aankopen maar niet showen. Ze komen vanzelf in beeld de komende tijd op creaties die ik heb gemaakt.

Organisatie, standhouders, alle leuke mensen...bedankt voor de fijne beurs!!!

Hartelijke groet/Greetings,

Alie :-)

25 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

ja hoor, art specially, top natuurlijk. ook wij waren er met z'n 7. en inderdaad ontzettend druk bij de workshops...
heel erg leuke kaartjes heb je gemaakt met je nieuwe spullen, ik ben er nog niet aan toegeraakt in ieder geval, straks misschien.
geniet nog van je verse aankopen,
grtjs,martina
x

Marjan Küppers zei

Ik was er ook gisteren, jammer dat ik jou en zeker ook Maria niet gespot heb. Soms is het ook lastig als je samen met een vriendin bent, dan praat je ook veel en vergeet het kijken bij de stands niet. Leuk dat dat het ook zo naar je zin had, het was te doen qua drukte, hè?
Je kaartjes met de nieuwe spullen mogen er weer zijn, heel gaaf! En wat heb je snel iets mee gemaakt, ik heb er nog geen tijd voor gehad. Komt wel!

Sproet zei

Ik wist wel dat je je niet kon beheersen! Heelijke beurs inderdaad, ik ben nog aan t bijkomen, morgen es kijken of t nog steeds zo jeukt ;-))))

Mariëtte zei

Ja inderdaad Alie naar deze beurs kijk je zo lang naar uit en voor je het weet is het al weer voorbij. Maar het was weer top! En leuk je weer even gesproken te hebben en bedankt voor je mooie creatie!

Terry zei

Alie, I love both of these cards which are so cool! Lovely backgrounds! Enjoy!

Anneke zei

Jij bent er gelijk mee aan de slag gegaan.
Ik vind de tweede kaart gaaf. Ik dacht ik kom je binnen nog wel weer tegen voor een praatje maar heb jou niet meer gezien. Wat was het weer leuk hé? Groetjes, Anneke

catherine zei

Wonderful piece Alie and loving the blues and greens today
x catherine

Marlies zei

Wat een prachtige kaarten heb je van je nieuwe aanwinsten gemaakt
Als ik zo alles zie en de leuke reacties lees vind ik het erg jammer dat ik niet kon.
Volgend jaar dan maar


Groetjes

Marlies

froebelsternchen Susi zei

Both cards are lovely and cool ... love them!

Sylvia zei

Ja,ja, ik wist het wel hahaha dat je meteen weer aan de slag ging met je nieuwe aanwinsten en wat zijn het weer plaatjes!! Ben helemaal weg van de lineaal met radars, heb ik helemaal gemist, snik.
Groetjes Sylvia

Corrie Herriman zei

Jammer dat ik je niet gezien heb, Alie. Ik was er zaterdag dus daarom... :o)
Leuk om te zien dat je al met je nieuwe aankopen in de weer bent geweest en ze zijn zooo leuk!
Corrie x

Rianne Timmers zei

Hoi Alie
Wat was het leuk he ook wij hebben genoten van deze twee dagen heerlijk met je vriendin erop uit en dan nog je hobby .Wat leuk dat je gelijk aan de slag bent gegaan en natuurlijk ze zijn weer super . Jij kunt van een simpele kaart nog iets moois maken .Ik vond het leuk dat ik je gezien heb al was het dan maar even .lieve groetjes Rianne

!neke zei

Zo Alie , weer lekker bezig geweest ! Mooi !!!!
Ik zie nu pas wat er op de stempel staat ......
geen tijd gehad om te kijken !
Je kaarten zijn weer top en weet je wat ik heb
gekocht.......brusho!!!!!!
Dus wie weet wat voor ergs je nog te zien krijgt
op mijn blog !!!!!!!!
groetjes Ineke

Danielle v/d Horst zei

Dus wij hadden het beide druk gehad maar ik wacht weer met spanning je mooie creaties af Alie lieve groetjes Danielle

Linda Breedlove zei

I love both of these... the background on the second is amazing... beautiful color!!! I need to check out Viva LasVegaStamps.

Coby van willigenburg zei

wow wat heb je de stempellap mooi gebruikt....prachtig. Ik hoop je idd volgend jaar weer te zien......

Willy zei

Heerlijk om te lezen dat je zo genoten hebt Alie, ik heb wel wat gemist :( en wat een prachtige creaties heb je met je nieuwe aankopen gemaakt, de bovenste zo eigentijds, grappig en mooi van kleur en de onderste weer zo artistiek, top!

Gerrina zei

Wow, jij bent echt gelijk met alle inspiratie en nieuws aan de slag gegaan! Wat was het heerlijk je te zien en gezellig om wat te babbelen met jou en Arie. Zag dat hij ook aan het genieten was, gewoon van het babbelen en het herkennen van heel wat (allemaal) dames; fijn dat jullie zo allebei genieten van het tussen stempelverslaafden rondhangen:) Gelukkig dat deze verslaafdheid zulke mooie dingen voortbrengt! Je 1e kaart zo mooi gecombineerd en idd voor jou lekker CAS, maar ook de 2e gaaf die combinatie en mooi de kleuren! Deze stempels zijn heel mooi, benieuwd wat je nog meer als "buit" mee naar huis nam...:) Liefs, Gerrina

maria's knutselplezier zei

Wow Alie, reeds zo goed bezig met je nieuwe stempels , wat ben je toch een prachtige krachtige vrouw, ik zit hier nog wat na te puffen van het weekend, heb alvast mijn hobbykamertje opgeruimd en mijn nieuwe spullen een plaatsje gegeven, zit hier je mooie ATCtjes nog te bewonderen en wat na te genieten,met een grieperig gevoel, dus op dit moment rust ik nog wat uit van al de drukte!!Maar weldra gaan we weer aan de slag , ik voel het ook al kriebelen!!!

Groetjes
Maria

Marianne zei

Zo te horen heb je weer genoten en nu is het onze beurt weer om van je nieuwe aankopen te genieten bij elke kaart die je post. Leuk die stempels van die mannekes en die liniaal GAAF!! Groetjes, Marianne

Janny zei

Ja het was inderdaad erg leuk en gezellig op de beurs. Nog een aantal mensen gesproken en ook dat vond ik erg gezellig. Wat een leuke en mooie stempels heb je gekocht. Ik heb ze helemaal niet gezien. Maar ja er zijn ook zoveel mooie stempels te koop. Ik heb weer andere gekocht en ben heel tevreden hoor. Zondag alles een plaatsje gegeven en een kaart gemaakt. Ik zag dat je ook een paar potjes brusho hebt gekocht. Heerlijk om mee te spelen. We kunnen weer vooruit. Nu uitkijken naar volgend jaar. Groetjes Janny

miranda zei

Ik word er helemaal enthousiast van al jullie leuke verhalen spaarpotje staat klaar om gevuld te worden voor volgend jaar.wat een gave stempel de liniaal en erg mooie kaart
Gr miranda

Gerrittina zei

Wauw, wat een geweldige kaart.

Gr. GZ

Karin zei

Ja zo'n dag is te snel weer voorbij!
Prachtige kaarten heb je gemaakt met je nieuwe creaties en er zal nog wel veel volgen waarschijnlijk.
Ontzettend leuk je in het "echt"
gesproken te hebben! En bedankt voor je prachtige tag!
Groetjes Karin

Sandy zei

You always think of so many techniques to use Alie. I guess nothing does seem impossible when you go around with a colander on your head! I for one, like to eat my spaghetti out of a bowl.
Sandy xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...