Volgers - Followers

dinsdag 14 april 2015

Art Specially 2015 - 2 days later...

Kost het jullie ook zoveel moeite om NIET aan de slag te gaan met de nieuwe aankopen van het Art Specially 2015? Mij wel...als ik al die inspirerende spulletjes zie liggen, kriebelt het...ik geef er maar aan toe en ga lekker aan de slag! Alles ligt nog op mijn buro, nog niets opgeruimd...maar juist lekker spelen!


De tekst stempel is van Lili of the Valley en deze "moest" ik combineren met deze skyline stempel van de nieuwe AS stempellap 2015. Ik heb Stampinback karton gebruikt, waarop je het beste met Stazon kunt stempelen, maar in al mijn enthousiasme vergat ik dat...en deed het met zwarte Archival...en dat blijft op dit karton vrij lang nat. Snel clear embossingpoeder gestrooid en dit verhit met de heatgun.
De lucht gepoetst met Distress Inkt terwijl ik de cirkel voor de zon had gemaskerd. Daarna de zon met gele en oranje (en wat zwarte) Distress Inkt gesponsd. Vervolgens het sterren stencil van Stampinback op de kaart gelegd en met een vochtig doekje inkt weggenomen. De sterren met een penseeltje en transparante glossy texture pasta van Ranger bewerkt. Het SB karton was iets krom gaan staan...bij het matten op de gele kaart heb ik dat zo gelaten, vond het wel een leuk effect geven.
.......................

Hier heb ik Foliart fluweelkarton gebruikt. In het midden de pot met kwasten (stempel van de AS stempelsheet 2015) afgeddrukt met zwarte Archival, net als de tekst stempel van Magenta.
Met Stazon Dove Grey nog een keer de pot met kwasten gestempeld, maar nu met Stazon Dove Grey. De kaart gevouwen zodat de linker- en rechterkant op mijn craftsheet stonden. Daarna Brusho's gestrooid en besproeid met water, waardoor de kleuren naar de zijkanten liepen. Na het drogen de randen bewerkt met zwarte chalk en de kaart gemat op een witte onderkaart.

Bedankt weer voor de belangstelling en de eventuele reacties!

Hartelijke groet/Greetings,

Alie :-)


22 opmerkingen:

Shilpa Nagaonkar zei

Both are beautiful creations, Alie.

!neke zei

Mooi Alie !
Bij de tweede kaart lijkt het net of hij in een lijst zit !
Leuk !
Ik heb ook nog niets opgeruimd !
Altijd heerlijk om naar al dat nieuws te kijken en uit te proberen !

Super weer, ga zo even kinderen van school halen !

groetjes Ineke

Miranda zei

Prachtige creaties Alie en je hebt gelijk hoor, eerst lekker spelen....opruimen kan altijd nog......Wat was het weer een feestje he? En ja, z'on maatje verdient zeker een dikke knuffel! xxMiranda

Sylvia zei

Ja, ik ben dus wel de boel eerst aan het opruimen haha, ben bijna klaar!! Eigenlijk maar goed want ik kwam er achter dat ik een dubbel potje brusho had dus meteen meer even de ontbrekende kleur besteld.Maar goed, beide creaties zijn prachtig en wat een gave kleuren, vooral die brusho achtergrond Prachtig!!
Groetjes Sylvia

Marianne zei

Allebei weer prachtig en toch zo verschillend. Mooie teksten heb je er weer bij en natuurlijk spreekt de tweede me erg aan en ook de stempel met de kwasten :-) Groetjes, Marianne

maria's knutselplezier zei

Prachtig Alie, daar ik war ziekjes ben gaat het mij nog niet zo goed af het spelen en ik moest opruimen want ik had echt geen plaats meer op mijn tafel , je creaties zijn schitterend en de juiste tekst bij de juiste afbeelding , prachtige!!!

Groetjes
MAria

froebelsternchen Susi zei

Oh gosh! Two new super-stunning designs Alie!

Alida zei

schitterende kaarten Alie, hier ligt alles nog te liggen, moet nog gemounted worden, maar helaas ik moest voor mijn werk 2 dagen de hei op. Je vorige post had ik even gemist, maar die kaarten zijn ook leuk geworden. Ik hoop komend weekend weer eens lekker aan de slag te gaan, wat geweldig al die nieuwe spulletjes en al die inspiratie die we weer op kunnen doen bij elkaar.

Ellie Knol zei

beide creaties zijn weer practig, en je hebt een hele mooie Magenta tekst gekozen!

Felicie zei

Both cards are really beautiful Alie.
Greetings
Felicie

miranda zei

Ruim nog maar niet op hoor alie, kijk graag naar je nieuwe creaties.Ze zijn allebei weer een plaatje.
Gr miranda

Linda Breedlove zei

Wow... two gorgeous works of art. Love the "Stars" sentiment and the pretty blue of the sky alongside the golden tones of the sunset. The background on the Van Gogh are amazing... what great things a little water can do!!!

Coby van willigenburg zei

wat mooi weer Alie! Leuk idee die tweede kaart....heel bijzonder zo

Danielle v/d Horst zei

Wow die vind ik mooi schitterend en een mooie tekst Alie lieve groetjes Danielle

Marjan Küppers zei

Erg gaaf dat gespeel van jou, dat bolle effect is inderdaad leuk! Helaas heb ik er nog geen tijd voor, deze week, met oppassen, huishouden en werk komt er even helemaal niks van! Komt vanzelf weer.

Gerrittina zei

Prachtig hoe je hier het hoekje om gegaan bent. :O) Die kleuren, heel mooi. Ik zag zondag dat Skyline stempel gebruikt worden (de lappen waren al uitverkocht) maar die is wel heel erg leuk.... En je hebt hem ook heel mooi op de kaart gezet.

Gr. GZ

Gerrittina zei

Prachtig hoe je hier het hoekje om gegaan bent. :O) Die kleuren, heel mooi. Ik zag zondag dat Skyline stempel gebruikt worden (de lappen waren al uitverkocht) maar die is wel heel erg leuk.... En je hebt hem ook heel mooi op de kaart gezet.

Gr. GZ

Gerrina zei

Allebei weer zo mooi! Gaaf om de pot op de helft te zetten! Enne ik zou al eerder aan de gang willen zijn gegaan, maar heb heel wat in de tuin gewerkt en gewoon gewerkt en hoop vanmiddag eindelijk weer kans te krijgen om te stempelen...en dan natuurlijk met de nieuwe stempels... Oh ja, was buiten ergens veel rustiger babbelen dan tussen het geroezemoes van binnen, toch? Groetjes, Gerrina

Anke zei

Wonderful creations, Alie.

Hugs
Anke

Buttons zei

LOVE how you've double sided that second card Alie! Jenny x

Ruth zei

Wonderful, just love the sentiments. Ruth x

Sandy zei

I know, I know, I am still playing catch up!
Alie I love the second card most of all.. I can't wait to try my Brushos - if only I could dream something neat to paint. Wonderful images of the paint brushes.
Sandy xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...