Volgers - Followers

zaterdag 7 maart 2015

Bister, SB Colorit and Distress Ink cards...


Op Foliart fluweelkarton bruine Bister en roze SB Colorit met water besproeid. Een beetje extra kleur aangebracht met roze Distress Inkt. De boldstempel van de vrouw 2 x afgedrukt, 1 maal met zwarte Stazon en 1 x met Stazon Dove Grey. Diverse kleinere stempels afgedrukt, alle stempels zijn van De Stempelwinkel.  Op zowel deze kaart als de creme kaart een stencil gelegd met rechthoeken en deze gesponsd met bruine Distress Inkt. De randen van de bovenste kaart bewerkt met zwarte chalk en gemat op de creme kaart, daarna gemat op een dubbele roodbruine kaart.
Een dun leren strookje vastgeknoopt en hieraan een bedel en een samengesteld onderdeel vastgemaakt.
Dat bestaat uit een oude lange kraal, een prikkertje met daarom heen een taps toelopend bestempeld en gekleurd papier gewikkeld. Tot slot een parelmoer kraaltje aan het uiteinde gelijmd en een roze roosje halverwege.

Met deze kaart doe ik mee met Challenge #5 - Silhouettes, 
..........................


Dit is weer een kaart waar de voorkant doorloopt in de achterkant van de kaart...De kaart is voor mijn enige broer, die al snel 64 hoopt te worden. 


De auto gestempeld op fluweelpapier...maar de afdruk maakte ik té achteloos, waardoor het geen perfecte afdruk is geworden. Weggooien dan maar? Nee...gewoon maar doorspelen en kijken of er toch iets mee gedaan kon worden.  Daarom dus maar de mannen gestempeld en nu de stempels enorm aangedrukt. Wat een verschil...en zelf denk ik: nog leuk ook. De radertjes in het midden gestempeld...dit zijn allemaal Paper Artsy stempels. Daarna de tekst van Stampinback afgedrukt.  In het portier van de auto 64 gestempeld met clearstempeltjes. Aan de onderkant van de kaart bruine Bister gestrooid en met water besproeid. Laten drogen en daarna de kaart nog met lichtbruine Distress Inkt losjes gesponsd. Twee Washi Tapes opgeplakt en de randen van de kaart met goudbruine chalk bewerkt. De kaart gemat op lichtbruin karton.

I joined the March Challenge: One for the guys, at Stamping Sensations
.......................

Wens jullie een zo goed mogelijk weekend!
Wish you a very nice weekend!

Hartelijke groet/Greetings,

Alie :-)

27 opmerkingen:

Jetske zei

Mooie kaart voor de challenge, de extra grijze afdruk geeft nog meer "beweging" aan de vrouw. Leuke "aanhanger" heb je geknutseld!

De kaart voor je broer is schitterend, dat de auto wat vaag is is in dit geval eigenlijk heel mooi, soort van "vage herinnering". De Brusho benadrukt dat nog een keer. Mocht hij hem afkeuren.... stuur 'm dan maar naar mij! LOL

Marlies zei

Ik vind beide kaarten schitterend!!
Groetjes

Marlies

Marjan Küppers zei

Goed dat je hebt doorgespeeld, want zo is het juist heel mooi, die minder perfecte afdruk! Erg gave kaart, en zeker ook de eerste met dat mooie hangende onderdeel eraan.

Rosie Schirrmeister zei

Absolutely gorgeous cards, Alie, both are so creative.

Have a wonderful weekend

Mariëtte zei

Mijn favoriet is de mannenkaart, perfecte combinatie met de bister!
Nog een fijn weekend Alie!

Alida zei

oh wat een gave kaart voor je broer, die bister lijkt wel een ontploffing bij de auto, heel mooi om het door te laten lopen naar de achterkant. Ga ik toch ook eens proberen, geeft een apart effect. Je silhouette kaart is heel stijlvol.

Silvia(Barnie) zei

Two more fantastic creations.

Gerrittina zei

Prachtig. Door die vage auto komen de heren helemaal tot hun recht. Alsof het zo moest zijn.

Gr. GZ

Marianne zei

Prachtige kaartjes....helaas heb ik de laatste tijd wat minder kaartjes gemaakt maar als ik dan deze perfekte exemplaren weer zie.....dan kriebelt het weer hoor. Bedankt voor de fijne uitleg en ik wens jullie ook een heel fijn weekend!
Groetjes, Marianne

Wendy McCarthy zei

Love your 'round-the-corner' cards! Xxx

Gerrina zei

Wat een mooie mannenkaart! Mooie vintage stijl en heel gaaf hoe die doorloopt! En een mooie tegenstelling in de vormen die je op de 1e kaart hebt gebruikt! Groetjes, Gerrina

Sandy zei

Wonderful cards Alie! Your freedom card is beautiful! I love that hanging do dad you fashioned. Yes I remember when men dressed that way but I DON'T REMEMBER cars like that!
Cheerio!
Sandy xx

Mrs.B zei

Two more fabulous cards Alie. Love how you've taken the design around the card for your brother. Wonderful idea
Avril xx

Mrs.B zei

Two more fabulous cards Alie. Love how you've taken the design around the card for your brother. Wonderful idea
Avril xx

Willy zei

Twee prachtige kaarten Alie, leuk dat de onderste doorloopt qua stempelwerk, leuk detail!!

Sylvia zei

Beide kaarten zijn weer schitterend Alie. Ben weg van de stempel op de eerste kaart en staat bovenaan mijn verlanglijstje.
Groetjes Sylvia

Paper Creations by Shirley zei

Fantastic designs, love how the bottom covers the front and back. The top has great colours. I was away so now trying to catch up on all the lovely designs! Happy Weekend, Shirleyxx

Karin zei

Schitterende kaarten en wat leuk dat die auto kaart helemaal doorloopt, leuk idee!
Groetjes karin

Astrid Maclean zei

OMG, these are stunning Alie, each and everyone! I truly love them all but my absolute favourite is the first, so full of life and movement!

Anoniem zei

Beide zijn weer mooi geworden, mooie details ook

Gerry Vermunt zei

prachtige kaarten geworden.

butterfly zei

Two more great cards - love the masculine one with the car travelling over onto the back, and the dancer is wonderful.
Alison xx

Janny zei

Ik had wel steeds op je blog gekeken maar het kwam er niet van om een berichtje achter te laten. Wat een mooie kaarten en projecten staan er. En wat een leuke stempel is dit ;)) Deze stond/staat op mijn verlanglijstje. Leuk voor echte mannenkaarten. Misschien tijdens de beurs. Groetjes Janny

blackdragon zei

Gorgeous silhouette card card.... love the other one too! BDx

Lynne K zei

A great card for our "One For The Guys" challenge, Alie! I like the combination of the Bister and Distress Ink for the background, and I also think the impression of the car fading into the background works well. Thank you for sharing it with us at Stamping Sensations.

Lynne

PS. Your first card is lovely too!

Gráinne zei

Great work with the stencil and the bister, both cards are so gorgeous, love them. Thanks so much for joining our challenge again, Alie. Groetjes, Suzanne

Ana K. zei

Awesome card for your brother...congratulations to him!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...