Volgers - Followers

vrijdag 19 december 2014

Different results with the same colours - Designs by Ryn


Use Google Translate if needed ---> on top of my sidebar.


Op honingkleurig parelmoer linnenkarton een stencil gelegd en bewerkt met blauwgroene Distress inkt, daarna het stencil verschoven en met bruine Distress inkt over het stencil gepoetst. Een cirkel geponst en hierop het vrouwenhoofd van De Stempelwinkel afgedrukt. De cirkel met dezelfde kleuren Distress inkt bewerkt en met een goudkleurige gel pen (zo ook de samengestelde bloem). De tekst is een stempel van Kico Stamps.
Langs de randen de Sea Bubbles gestempeld afkomstig van Sheet Sea Creatures 2 (unmounted) van Designs by Ryn. Ook  Leafy Branch van Sheet Textures (unmounted) van Designs by Ryn gestempeld.
Beide stempels zijn ook als gemounte, losse stempels te koop bij Designs by Ryn. De stempels ingekleurd met een goudkleurige gel pen, de randen bewerkt met bruine Distress inkt. De kaart op kraftpapier en daarna op een grijsbruine onderkaart gemat.
.................


Voor dit label heb ik glad, glanzend karton gebruikt als basis voor Distress inkten die ik op de kaart had gepoetst en met water heb laten vloeien. Daarna Stencil Flowing Branches van Designs by Ryn op de kaart gelegd en met dezelfde kleuren Distress inkt bewerkt als de kaart hierboven. Na het weghalen van het stencil met een penseel met weinig water langs de randen van de boom gegaan. Daarna met een bruine marker de randen getekend. Waterspetters op de kaart laten vallen.
De Sea Bubbles Set van Designs by Ryn afgedrukt als bladeren, ingekleurd met een goudkleurige gel pen. Op keperband deze stempel ook afgedrukt en een deel ervan op zeegroen karton gelijmd nadat ik dit strookje met bruine Distress inkt had bewerkt en de goudkleurige gel pen. De randen van het label met donkerbruine Distress inkt bewerkt en ook deze kaart gemat op zeegroen karton. Een oogje geponst en hier een koordje door geknoopt. Tekst gemaakt met de Dymo Labelmaker. Tot slot strass steentjes en sterretjes op de tag geplakt.

Meer links van Designs by Ryn, vind je rechts in mijn sidebar!

Bedankt voor de belangstelling en de eventuele reacties :-)

Hartelijke groet,

Alie :-)

17 opmerkingen:

Miek zei

wat is dit toch weer prachtig.

Jetske zei

Prachtige kaart, en nog mooiere tag! Jij weet als geen ander stempels op een heel andere manier toe te passen, ik sta er iedere keer weer versteld van!
Mooi keperbandje trouwens, dat maakt het helemaal af!

Corrie Herriman zei

Wat een mooie kaart, Alie. Ik vind het stencilen met 2 kleuren erg mooi ! Je tag is ook prachtig !
Corrie x

Caro´s kreative Welt zei

Hallo Alie! Endlich habe ich Zeit bei dir wieder etwas zu stöbern. Wunderschöne Werke sehe ich wieder hier.

Liebe Grüße
Carola

Janny zei

Wat een mooie aparte kaarten zijn dit. Ik vind de kleuren van deze kaart erg mooi en ingetogen. Prachtig. Groetjes Janny

Mrs.B zei

Beautiful cards Alie, love the images.
Avril xx

Ryn Tanaka zei

Hey Alie, I like the colours that you chose to work with in these! Just LOVE the ribbon too! Thanks so much :)

Anoniem zei

Prachtig en dat keperband ziet er gaaf uit

Willy zei

Wat een bijzonder mooie kleuren combinatie Alie, prachtige kaarten!!

Marianne zei

Weer een meesterwerkje, je "Keep your chin up" kaart en je eigen bestempelde lint is een prachtige aanvulling op je kerstkaart!
xxx Marianne

Paper Creations by Shirley zei

Beautiful artwork Alie, I really like how you've used the bubbles (on of my favs). The ribbon is fantastic!!! Seasons Greetings, hugs, Shirleyxx

Alida zei

geweldig wat mooi, ik heb inmiddels mijn 1e sheet van Ryn binnen, ze zijn schitterend.

akkina van steen zei

Prachtig ALIE
Jij hebt echt een levende fantasie
Ik wens jou en je familie hele fijne feestdagen toe
Groetjes Akkina

butterfly zei

Absolutely gorgeous work with the Ryn stamps as always, Alie - I'm in love with the Christmas tag, and that ribbon looks just wonderful. I nearly, nearly bought some of the water droplets a couple of days ago... now I wish I had again!!
Alison xx

maria's knutselplezier zei

Weer veel mooi om te bekijken, je kaart is echt super met dat mooie hoofd en prachtige kleurencombinatie!!! Super!!!

Groetjes
Maria

Gerrina zei

Prachtige kleuren en wat heb je de stencils mooi gebruikt op de kaart en tag! Het band is super mooi! Die zeestempel is een hele mooie zoals jij 'm gebruikt. Groetjes, Gerrina

Anneke zei

Prachtige kaarten vooral de tweede. Geweldig mooi. Groetjes Anneke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...