Volgers - Followers

maandag 10 november 2014

Window reflection and a Bookmark - Designs by Ryn


De weerschijn van een raam proberen te maken op deze kaart. Hiervoor eerst met een zwarte Sharpie zwarte horizontale en verticale lijn getekend. Vervolgens met Stazon Dove Grey de Hanging Droplets gestempeld en vervolgens met Stazon Teal Blue de Trickling Water Set 2 gestempeld (dit zijn de links naar de gemounte, losse stempels...de stempels zijn nu ook bij Designs by Ryn en retailers te koop op ungemounte sheets. De Hanging Droplets staan op Sheet Water Effects 1 en Trickling Water staat op Sheet Water Effects 2. Met bruine Distress Inkt en een doekje, Stencil Flowing Branches de boom op de kaart gepoetst. Een stencil van het meisje met zwarte Distress Inkt en een doekje op de kaart gepoetst. De kaart gemat op een stuk kraftpapier, daarna op een zwarte en tot slot een turquoise kaart.
De tekst met een Dymo labelmaker gemaakt.
..................


Hier heb ik een strook Stampinback karton ingesmeerd met felroze Distress Inkt. Hierop het Stencil Maidenhair Fern gelegd en met paarse Distress Inkt en een doekje de kleur op de kaart gepoetst. Vervolgens twee Sea Horse Set gestempeld met Stazon Midnight Blue, ontkleurd met een waterpen en weer ingekleurd met Distress Inkten en details aangebracht met een witte gel pen. Onderaan de boekenlegger, twee maal een takje van de Sheet Coral Set gestempeld met Stazon Midnight Blue en ook ingekleurd met Distress Inkt. Deze stempels zijn gemount en los verkrijgbaar , maar zijn ook te koop op de unmounted Sheet Sea Creatures 1. Bovenaan het onderste gedeelte van de Rising Bubbles gestempeld...dit is de los verkrijgbare gemounte stempel maar staat ook op de unmounted Sheet Water Effects 1. De strook gelijmd op een zwarte strook. Een oogje geponst en een lintje gestrikt. Tot slot nog wat waterspetters op de kaart laten vallen en gedroogd met een stukje keukenrol.

Alle losse stempels, de stempelsheets en de stencils zijn te koop bij Designs by Ryn en de unmounted sheets en stencils zijn ook wereldwijd te koop bij Retailers.

Bedankt voor de belangstelling en de eventuele reacties! 
Thanks for your interest and comments!

Hartelijke groet/Kind regards,

Alie :-)23 opmerkingen:

Gerrina zei

Mooi hoe je meerdere stencils bij je kaart hebt gebruikt! En de boekenlegger is zo vrolijk; zou 'm niet zo gauw weer in het boek willen leggen... Groetjes, Gerrina

martina's kaartjes zei

helemaal mooi !
grtjs,martina
x

Regina zei

Geweldig mooi allebei!

Sophie zei

Wunderschön, die Idee mit den Regentropfen am Fenster.
Und auch das Tag mit dem Seepferdchen ist schön.

Liebe Grüße

Rosie Schirrmeister zei

The card and the tag are just wonderful, Alie

Anjas-Artefaktotum zei

I agree with Sophie, tha waterdrops on the window is a great idea, also the tag is amazing with the stencil background.
Lieve groetjes Anja

Paper Creations by Shirley zei

Great ideas and beautiful designs! Happy Monday, Shirleyx

Marjan Küppers zei

Mooi die druppels en de vakken, een bijzondere kaart! De boekenlegger is zo leuk in dat roze met de mooie zeepaardjes!

Terry zei

Alie, both of these are GORGEOUS! I love the drops with that lovely female image. Great stenciled background for the seahorses. Love this!

Rianne Timmers zei

Weer een prachtig resultaat.
Rianne

Saskia zei

Die kaart is schitterend, heel subtiel. Ik ga hem pinnen!

Juls zei

Beautiful ... Love the raindrops on the first one, and I adore seahorses :-) xx

Ryn Tanaka zei

Ooo! New projects! Thanks so much Alie :D Always a pleasure to see how you interpret the designs. Like the light stamping of Hanging Droplets in the first card and the colour work in the tag! Beautiful job on the segments in the seahorse. Love Maidenhair Fern subtly in the background too. Big hugs your way!

Corrie Herriman zei

Super, Alie. De kleuren combinatie van de kaart is prachtig. En wat een mooie stempels zijn het toch !
Fijne avond verder.
Corrie x

Willy zei

Wat een prachtige kaart Alie en super origineel, knap zoals je de druppels op het raam probeert weer te geven geeft een extra dimensie aan de kaart!! Ook je tag is super leuk!

Alida zei

oh wat knap gemaakt met dat raam, en die tag is schattig. leuk dat roze met dat zeepaardje.

catherine zei

these are both fabulous Alie. love the layouts and colours
x catherine

Amanda zei

Alie great makes with Ryns stamps
Love
Amanda x

maria's knutselplezier zei

Schitterend Alie!!!

Groetjes
Maria

Sandy zei

Your card is really wonderful Alie and it really draws you in! I love the colors of your book mark. Aren't Sea Horses the neatest little creatures!
Sandy xx

Anneke zei

Wat een mooie kleuren spel. Mooi dat blauwe door het roze heen. Groetjes Anneke.

Anneke zei

Ik wilde op de kaart met het raam reageren maar zag dat het in dezelfde blogpost stond. Dus maar twee keer. Ik vind het een geweldig idee hoe jij deze kaart hebt gemaakt. Ook de tekst erbij is heel mooi gevonden. Echt een te gekke kaart. Groetjes Anneke.

Coby van willigenburg zei

wat is dat raam mooi Alie, wat leuk bedacht! Super!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...