Volgers - Followers

woensdag 12 november 2014

More Brusho cards ...like this messy stuff :-))Op een strookje natgesproeide Stampinback karton wat kleurtjes Brusho laten vallen. Het kaartje aan de lucht laten drogen. Hierop de zeilboot en de vogels van Sheet 133 A van Stampinback.nl gestempeld met Stazon Ganache. Langs de randen een lijntje getekend en het kaartje gemat op een blauwe onderkaart...Een labeltje om aan een kadootje vast te maken bijvoorbeeld...Snel klaar en ik denk, ook leuk...
...................


Ook hier Stampinback karton gebruikt. Onderaan de kaart diverse kleuren Brusho gestrooid en met water besproeid...direct met een rietje dit mengsel uit elkaar gaan blazen. Zoals je ziet werd het onderaan een mengelmoesje...en tussen de uiteengeblazen natte Brusho komen de spetters nog leuk in beeld. Hierop de halve cirkel getekend (geïnspireerd door Hermine Koster haar cirkels...maar dan toch weer anders). Het leuke meisje van Viva Las VegaStamps, diverse keren gestempeld met Stazon Midnight Blue. De ballonnen diverse keren met verschillende kleuren Stazon en Archival gestempeld. Stazon droogt snel op SB karton...de andere merken even drogen met de heatgun zodat ze niet afgeven. De meisjes ingekleurd met Edding stiften.  De tekst is van Stampinback.nl, Kit 148. Langs de rand met een gele stift een wiebellijn aangebracht, de kaart gemat op een knalgele en donkerblauwe onderkaart.
......................


Hier heb ik zitten kliederen met de Brusho...tenminste op de onderkaart. Ik had een correspondentiekaart door een restant natte Brusho op mijn craftsheet gehaald..allerlei kleurtjes door elkaar, waardoor deze brij ontstond. Dus maar een stencil erop gelegd en met een nat babybillendoekje gaan deppen. Nadat het gedroogd was ook nog met een nat doekje op een paar plekken gedept (zonder stencil), waardoor er wat meer lichtere plekken tevoorschijn kwamen. In twee hoeken de Patio Stempel van Designs by Ryn met Memento de Luxe Wedding Dress gestempeld en gedroogd met de heatgun. Hierover nog een achtergrond stempel van Kaiserkraft met Stazon gestempeld en hierover nog een cirkel van Stampinback weer met de witte Memento.
Op een strookje papier wat bedachtzamer Brusho gestrooid en natgesproeid. Hierop het meisje gestempeld van Viva Las VegaStamps. Het strookje op de kaart gelijmd en tot slot de tekst stempel van het Art Specially Event gestempeld. Accenten aangebracht met de witte gel pen. De randen van de kaart bewerkt met zwarte Distress, de kaart gemat op een gele en daarna zwarte onderkaart.
................

Wie info zoekt over Brusho, wat het is en hoe je ermee aan de slag kunt, is hier een Engelstalige link, maar als je Brusho intikt in je zoekbalk, vind je uiteraard nog veel meer tips en uitleg. Leuke ontdekkingsreis, want uiteraard was/ben ik ook nog een beginner...

Bedankt voor de belangstelling en de eventuele reacties :-)

Hartelijke groet/Greetings, 

Alie :-)


27 opmerkingen:

Anjas-Artefaktotum zei

Dear Alie, your new cards are all really beautiful, love the background brusho colors and the stamping is amazing too.
(Can you see your new picture in the sidebar on the right?I've problems since yesterday)
Lieve GRoetjes Anja

Shilpa Nagaonkar zei

Alie, I totally loved these tags and cards with wonderful background!!

ElizabethR zei

Totally gorgeous!!!!Elizabeth xxx

Paper Creations by Shirley zei

Beautiful designs, I love the effect you are getting with the Brushos. I have them on order (finally) but it will be a while before I have them... can't wait! Warm Greetings, Shirleyxx

Gerrina zei

Zo leuk om deze heel verschillende werken van jou te zien! Mooi is dat toch hoe we door elkaar geïnspireerd worden (al is het soms wel pijnlijk voor de portemonnee :) ).
Mooi zijn ze alle drie, maar die meisjesstempel vind ik toch wel heel leuk, zeker zo vaak herhaald! Groetjes, Gerrina

Corrie Herriman zei

Leuk om jou te zien experimenteren ! Ik vind ze alledrie weer heel geslaagd !
Corrie x

Sandy zei

You are such a wonderful designer Sugar, I have not used my Brusho paints but after seeing your makes, I better give it a go!!
Sandy xx

Mrs.B zei

HI Alie, You really seem to have mastered these Brushos, love your backgrounds and the wonderful stamping.
Avril xx

!neke zei

Mooi, mooi en moooi !

groetjes !neke

Anneke zei

Wow, prachtige kaarten Alie, ik ben fan! En bedankt voor de tip!

Alida zei

ze zijn alledrie weer zo leuk en mooi! en bedankt voor je blogtip.

Willy zei

Wat een prachtige serie kaarten Alie, de middelste springt er voor mij het meest uit, gaaf gedaan!!

Boukje zei

Alle drie zo verschillend, ze zijn prachtig!!
Groetjes.

Jetske zei

Mooie kaartjes, ik vind de Brusho kleuren mooier en gevarieerder dan de Bistre...

maria's knutselplezier zei

Wow Alie wat ben je weer goed bezig geweest, van elke stempel maak je een mooi plaatje, wat ben je toch een fantasierijk persoon!!!Schitterend en respect!!!

Groetjes
Maria

Amanda zei

Great brusho cards
Love
Amanda x

Anneke zei

Wat een kunstwerkjes zijn het weer geworden. Ik vind de kleuren van jouw derde kaart prachtig. De tweede is heel grappig. Wat een leuk idee. Bij de label vind ik de lucht ook heel mooi met het Brucho. Groetjes Anneke.

Karin zei

mooie kaartjes, ik moet ook maar eens aan de brusho, haha
Groetjes karin

Ruth zei

You are so creative Alie, love your work with Brushos, always very inspiring to visit. Love the tag, it's so effective. Ruth xx

Wiepke zei

Mooie kaarten, vooral de eerste. En de tweede. En de derde ook, ik kan geen keus maken!!
En bedankt voor je blogtip, ik vond het al zo raar dat er alleen maar tekst te zien was.

Caro´s kreative Welt zei

Hallo Alie, nun war ich ein paar Tage nicht da und sehe so viele neue schöne Werke....all beautiful!

Greets Carola

Saskia zei

Ha, ook gevallen voor de brusho! Leuk spul he?

Rosie Schirrmeister zei

Soooo gorgeous creations, Alie

Rianne Timmers zei

Het is juist leuk om niets van brusho te kennen daar leer je alleen maar van maar een leek zoals jij zegd dat je bent zien je kaarten erniet uit hoor ze zijn heel goed gelukt.
Ook je stempel gebruik is fantastische .
Rianne

Myriame zei

Buitengewoon prachtig!!

Ria D zei

every act of creation is first a act of destruction
groetjes, Ria

Sproet zei

Wauw die brusho....., ik bezwijk binnenkort, wel heerlijke kleurtjes...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...