Volgers - Followers

dinsdag 24 juni 2014

Count your sheep...Dare to dream!!! Bistre - Bister and Adirondack Citrus


Deze van oorsprong witte correspondentiekaart was ook weer een Bister probeersel, dit keer met grof zeezout. Ik wilde zien, hoe het zeezout reageerde met Bister, maar de kaart was enorm nat...en dan word ik ongeduldig, dus de heatgun erbij...Daardoor ontstonden er een soort brandplekjes waar het zeezout had gelegen...niet echt mooi dus...maar zou toch te gek zijn om het weg te gooien!

Daarom de kaart eens aangekeken en deze gaan sponzen met Adirondack Citrus, ruim langs de randen.. Hierop het stempel van het leuke schaap van VivaLasVegaStamps, tweemaal afgedrukt. De schapen met bleek ontkleurd...waardoor de stempelafdruk wel schade opliep. Dit zo goed mogelijk met een pigmentliner bijgewerkt. De schaapjes lichtjes ingekleurd met kleurpotloden en witte gel pen. Bovenin de kaart de mooie bladeren stempel van Designs by Ryn afgedrukt, sommige bewerkt met witte gel pen en de donkere bladeren met oranje kleurpotlood. De cirkelstempels zijn ouwetjes van Inkadinkado en de tekst stempel is van Lili of the Valley. Met een liniaal en een zwarte identi pen, lijnen langs de randen van de kaart getrokken. De kaart gemat op 2 mm dik grijsbord, dat bij o.a. Stampinback te koop is in diverse maten. Een oogje in de linkerbovenhoek geponst...deze kaart wordt samen met andere kaarten op grijsbord, geringd...zo wordt het een leuk naslagwerkje.

Hartelijke groet/Greetings, Alie :-)


15 opmerkingen:

Yvonne zei

Wat heb je de laatste tijd ontzettend mooie, leuke en grappige kaarten gemaakt Alie. Die blauwe met de ogen...prachtig! En jij bent ook in de ban van de bister. Ik ben ook aan het uitproberen wat je er allemaal mee kan. Geweldig spulletje! Ik volg je wel hoor maar plaats af en toe een berichtje :-)
Groetjes, Yvonne.

Jetske zei

Wat een schetige schaapjes!
Ondanks alles wat "mis" ging (of liever gezegd niet zo als jij het gedacht had) is het een schitterende kaart geworden, waard om ingebonden te worden!

maria's knutselplezier zei

Je bent weer goed bezig Alie, go, with the flow en je maakt echte kunstwerkjes, altijd leuk om eens een kijkje te komen nemen op je blog, en te genieten van je leuke werkjes!!!

Groetjes
Maria

Marianne zei

Zo leuk om te lezen dat je van alles uitprobeert. Je bister projekten zijn prachtig. Geeft weer een hele nieuwe artistieke stimulans! Veel plezier!!
xxx Marianne

Buttons zei

This is such a lot of fun Alie. Jenny x

Willy zei

Ohhh...deze is ook weer zóóó mooi Alie en van dat wit is niets meer te zien :) Wat zal dit een mooi naslagwerkje worden!!

Julia S-W zei

I just love those sheep Alie! I've always had a soft spot for these beasts and they look amazing stood, one behind the other. Not sure how you can make accidents look so wonderful but you've done here!
Big hugs,
Juliaxx

herminesplace zei

Schitterend!

Karin zei

Prachtig en die schaapjes zijn super!
Groetjes Karin

Silvia(Barnie) zei

Fabulous colors and images, a great card.

catherine zei

Fabulous piece Alie. great images and stamping on page
x catherine

butterfly zei

I'm loving all these inky experiments - creating such fabulous cards - these sheep are a complete delight!
Alison xx

Gerrina zei

Toch heeft deze achtergrond wel wat. Past helemaal bij deze natuurkaart met de maffe schapen en mooie bladeren! Groetjes, Gerrina

Gerrittina zei

Wat mooi. Je hebt er wel veel werk mee gehad als ik dat zo lees. Maar het resultaat mag er zijn!! Mooie stempels ook.

Gr. GZ

Annie zei

This made me smile....wonderful creation and great colour combo

Annie x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...