Volgers - Followers

maandag 19 mei 2014

Green colours in nature...green on these cards


Op een strookje glad aquarelpapier de boomstronk stempel, 2 x boven elkaar afgedrukt met Archival Coffee. Deze stempel is van Viva Las VegaStamps. Wat korreltjes Bister opgelost in water en er de boom en achtergrond met een waterpen en de diverse tinten Bister ingekleurd. Met een pipet hier wat waterdruppels op laten vallen, daarna een doekje erop gelegd en de waterdruppels zo opgenomen.  De vogeltjes met kleurpotlood ingekleurd. De strook op een witte kaart gelijmd. Met een stencil en groene Distress inkt de bolletjes bovenaan de kaart aangebracht. Met twee tinten groene Distress inkt en twee  maten ronde sponsjes de cirkels in een draaibeweging afgedrukt. Vervolgens de kleine vliegende vogels van Stampinback en de tekst stempel van Stampinback. Ook deze stempels afgedrukt met Archival Coffee. De vliegende vogeltjes ook met kleurpotlood ingekleurd. Tot slot met een nat kwastje groene Distress inkt gespetterd op de kaart, groene chalk langs de randen aangebracht en de kaart gemat op een zachtgroene onderkaart.

......

Om in het groen te blijven nog een eenvoudige, snelle kaart:


De ondergrond is een gelli print met groene en goudkleurige acrylverf, aangebracht op de gelliplate en daarop een opengevouwen embossingfolder aangedrukt en hierop het papier gelegd, met dit leuke resultaat. Uit een reststukje een cirkel geponst en 5 kleinere cirkels.
Zowel boven als onderaan het label de mooie stempel van kant met Versafine afgedrukt en met Sea Foam embossingpoeder verhit, dit ook gedaan met de tekst stempel van Stampinback op de cirkel. De kaart in een tagvorm gesneden en op een cremekleurige onderkaart bevestigd. Een oogje geponst en hier keperband aan bevestigd.

Kijk ook eens in de Webwinkel, naar de creaties van het DT op het Designteam Blog en doe eens mee met de challenge (deze maand mei: Ton sur Ton - op het Challenge Blog van STAMPINBACK?!

Geniet van het mooie weer!!!

Hartelijke groet/Kind regards, Alie :-)


24 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Heel gaaf is je kaart met de vogeltjes! Het tagje ziet er ook goed uit, Alie, maar de kaart springt er voor mij uit!

Jeannette zei

WOW Alie,your card its are amazing with the wonderful birds and colors,looove it.

Greetings Jeannette

Sandy zei

Beautiful greens on your cards and wonderfully designed. I love the first one best of all. Oh yes, before I forger - Happy Birthday!
sandy xx

Jetske zei

Inderdaad, het tagje is leuk, maar de kaart met vogeltjes is geweldig! Heel leuk gedaan, die tweedeling, en toch hoort alles bij elkaar.

herminesplace zei

beide zijn weer heel mooi geworden

Bianca van Noort zei

Ja ze zijn weer mooi
Groetjes Bianca

ida zei

Leuk deze groene creaties, inderdaad de vogeltjeskaart is super, ik zie momenteel overal die
bister korreltjes voorbijkomen, leuk spul lijkt me dat!

Gerrina zei

Kan wel zien dat je de Bister-techniek onder de knie hebt! Mooi! En mooie stempels en natuurlijk mooie cirkels! :) De tag is super origineel met de kleine en grote cirkel! Geniet van het mooie weer, Gerrina

Krea- Bel zei

Mooie kaart en label, Alie.
Groetjes,
Carla

Willy zei

Wat een prachtige kaarten Alie, de bovenste is mijn favoriet. Zóóó leuk die boomstam met vogeltjes erin en de kleuren zijn zo mooi gekozen!!

Rianne Timmers zei

Hoi Alie wat zijn ze weer fantastisch en die technieken leuk dat je het zo verteld maar een heleboel zegt me niets Bistertechnieken en dan dat sea foam daar moet ik mee op onderzoek kijken wat het is ,maar dat is niet erg daar leren we van.
Liefs Rianne

Stampinback zei

Oooow WOW wat een mooie kaart en label !!

catherine zei

Just love both of these projects Alie. the stamping and backgrounds are fabulous
x catherine

akkina van steen zei

Mooie kaart weer, leuk deze technieken

lynnesbowsandbelles zei

Alie
I absolutely love the colours of nature on that stunning card.
Wishes
Lynne

Amanda zei

Beautiful both of them
Love
Amanda x

Sylvia zei

Wat en gave kaart heb je weer gemaakt Alie, weer helemaal leuk en met prachtige kleuren en stempels. De tag moest ik eventjes aan wennen( eventjes heel goed bekeken) maar die vind ik toch ook wel erg mooi geworden.
Groetjes Sylvia

maria's knutselplezier zei

Wwo Alie, die vogeltjes kaart vind ik gewoon de max, hele mooie kleuren en heel mooi ontwerp!!!Maar ook je tag vind ik mooi hoor!!!

Groetjes
Maria

Folkje zei

Heel erg leuk weer, vooral de bovenste.

groetjes
Folkje

Janny zei

Jeetje Alie jij hebt niet stilgezeten wat veel mooie aparte kunstwerkjes staan er weer op je blog de ene nog mooier dan de andere. Ik heb genoten en ben je niet vergeten. Ik heb het heel druk gehad. Weekje vakantie met mijn moeder haar 90e verjaardag organiseren etc.etc. Maar van je kaarten heb ik in ieder geval genoten. Groetjes Janny

Silvia(Barnie) zei

Two wonderful creations, the first one is nature pur, amazing.

Terry zei

Lovely nature themed card! The little birdies in the tree are too cute. Fabulous tag and great background! Enjoy!

Anjas-Artefaktotum zei

Wonderful nature combined with circles, like it!

butterfly zei

Wow - lovely - especially the first card - so delicate and natural!
Alison xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...