Volgers - Followers

maandag 28 april 2014

Stampinback stays alive....


Gestempeld op een correspondentiekaart. Als eerste de Stampinback stempel van het vrouwenhoofd met Stazon Stone Grey. Daarna de Stampinback achtergrond tekst stempel met groene Stazon en Stazon Teal Blue door elkaar aangebracht. Vervolgens de mooie poppies stempel van Stampinback, die wij gewoon klaprozen noemen maar die ik dit keer niet in rood, geel of oranje hebt gekleurd maar met blauwe Distress Inkten en een waterpen. De stelen (en de mond van de vrouw) met groene Distress Inkt en de waterpen bewwerkt. In het hart van de bloemen ook groene Distress Inkt aangebracht en accenten met de witte gel pen. Links een verdwaalde Inkadinkado mier met zwarte Archival gestempeld. De randen van de kaart met groene Distress Inkt gesponsd. De kaart gemat op een mosghroene kaart en daarna op een felblauwe onderkaart.


SNEAK PEEK van mijn bijdrage op dinsdag 29 april op het Stampinback Blog


Hartelijke groet/kind regards, Alie :-)

28 opmerkingen:

Miranda zei

Hoi Alie, wat een verschrikkelijk nieuws, het zijn bizarre tijden! Met elkaar komen we er wel maar het is inderdaad belangrijk de handen samen te steken! Veel sterkte voor Fred en Ank en hopelijk gaat het op deze manier toch door.........jouw kaart is prachtig geworden met de dame erachter, zo transparant.....liefs Miranda

Sylvia zei

Wat een prachtige kaart Alie. Heel erg mooi opgebouwd. En jeetje wat een vervelend nieuws voor Stampinback, heb net mijn eerste stempels(en zeker niet de laatste) aangeschaft. Ben net lid geworden bij hun facebookpagina. Ben wel blij dat in ieder geval de webwinkel blijft bestaan.
Groetjes Sylvia

Sophie zei

Wunderschön, Alie.
Mit dem feinen Gesicht im Hintergrund.
Das ist Magie.

Sophie

Saskia zei

Mooie kaart, het effect van twee kleuren inkt op de achtergrondstempel komt heel mooi uit. Wat een naar verhaal, gaat Stampinback dicht of is het een tijdelijk iets? Ik lees dat de webwinkel in ieder geval blijft.

Danielle v/d Horst zei

En lenteachtige kaart Alie heel mooi ziet het eruit
Lieve groetjes Daniëlle

Sandy zei

Oh Alie - this is absolutely fantastic. I love the idea of the flowers in front of the image. I do love this make ! Bravo!!
Sandy xx

Gerrina zei

Mooi weer deze kaart en vooral de kleuren die je (niet alledaags) gebruikt hebt!
We blijven ze gewoon steunen hoor!
Groetjes, Gerrina

Petra Tillmann zei

Prachtige kaart met de blauwe poppies! Ik zag het net in de mail. Jammer dat het zo moet gaan met Stampinback...

Patrice zei

Jouw creatie is supermooi Alie. Erg is dat, het nieuws van Ank en Fred! Dat mensen mekaar zo de duvel kunnen aandoen.. schandelijk gewoon!
Hopelijk blijven ze met de webwinkel ons bevoorraden, want hun stempellappen zijn steeds zo top!
Groetjes Patrice

Buttons zei

Love how you've layered the young lady behind the blue poppies. So dramatic. Jenny x

Wendy McCarthy zei

Hello Alie! My favourite poppies, love this! The face behind the poppies is great and the blue is beautiful! Xx

Cath Wilson zei

Beautiful, Alie - lovely colours (my favourite) and great stamps!

Caro´s kreative Welt zei

WOW wie schön...ganz klasse. Gefällt mir sehr gut.

LG Carola

Willy zei

Wat een prachtige kaart Alie, geweldige kleuren, mooie nieuwe header en wat super dat je de familie op deze manier een hart onder de riem steekt!

Astrid Maclean zei

Totally brilliant, such a cool effect! I just love how the girl appears to be looking through the flowers!

Rianne Timmers zei

Heel mooie kaart ,jammer dat de winkel sluit het was voor ons altijd een uitje en leuk om te babbelen met fred en ank .natuurlijk steunen we ze ,We zijn vrijdag nog geweest met vier vrouwen .het blijft jammer maar ja blijf jij maar lekker kaartjes maken dan wordt er vanzelf weer besteld en gaan de zaken gelukkig weer goed..
Het is een heel verhaal geworden soms heb je dat.
Liefs Rianne

Rianne Timmers zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Rianne Timmers zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Rianne Timmers zei

Sorry alie het internet deed het niet .
Rianne

Annie zei

Fabulous floral project Alie..love the wonderful layout and design
TFS Annie x

maria's knutselplezier zei

Wow weer een pracht exemplaar , je wordt nog steeds beter Alie, wat mooi, deze kaart en ook je kaart bij de stamp in back, wat is dit spijtig dat ze gaan sluiten, maar gelukkig gaat de webwinkel blijven , ik vind hun stempels echt super en hoop nog steeds op meer!!!

Groetjes
Maria

Janny zei

Prachtige kaart heb je gemaakt en wat triest voor ze. Ik wens ze heel veel sterkte. Ik weet niet of ze naar een nieuwe winkel zoeken maar ook daar wil ik ze dan veel sterkte meer wensen. Janny

Marianne zei

Wat een prachtige kaart; geen wonder dat je die als nieuwe header voor je blog gebruikt. Super mooi!! Jammer van de winkel van Stampinback, maar gelukkig hebben we de webshop nog. Aan jouw stempelkunsten ligt het in ieder geval niet; jij bent een goede promotor van de prachtige stempels!
xxx Marianne

butterfly zei

Magical, Alie - I love how she is looking at us through that flower, and it really is so romantic and ethereal - wonderful! I can absolutely see why it needed to go at the top of the blog!
Alison xx

Ballie (Bennarda) zei

Alie, op deze manier helpen we Ank en Fred , ik met sjouwen in de winkel en ij met weer een geweldige kaart, gelukkig dat de webwinkel open blijft , kunnen we toch nog mooie kaarten maken met de stempels van StampinBack.
lieve groetjes Ballie (Bennarda)

Silvia(Barnie) zei

Such a great idea to place the face behind the flowers. Gorgeous piece of art.

Sproet zei

Wauw deze poppies zijn ook geweldig, leuke compositie zo!

Yvonne zei

Prachtige kaart Alie! Heel subtiel, en toch kleurrijk met de klaprozen, heel apart in blauw, maar wel heel mooi!
Groetjes van Yvon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...