Volgers - Followers

zaterdag 27 oktober 2012

Boterhammenopeetworkshop :-)

Vanmiddag zouden Marja de Visser en Yvon van Hoof een workshop Stijfselpapier maken, gaan volgen hier vlakbij. Ik deed hen het voorstel om hier dan koffie/thee te komen drinken 's morgens en dan een boterhammenopeetworkshop bij ons te volgen, waarna ze goed gevuld naar de andere workshop zouden kunnen gaan :-)
Nou alleen dat voorstel al zorgde voor de nodige opmerkingen en gelach, maar het enthousiasme was groot bij zowel Marja als Yvon, dus vanmorgen kwamen de dames goedgemutst hier aan...ze hadden zin in deze bijzondere workshop! Meteen kwamen er al kadootjes op tafel...wat niet nodig was, maar waar ik wel heel blij mee ben...Van Yvon  een prachtige kaart, bestempeld met artisjok en ook een potje huisgemaakte jam. Marja gaf me drie leuke sets pennen, soort waterpennen waar inktkleuren inzitten...gaaf...
Nogmaals enorm bedankt ladies!!!

Na het koffie- en theegeleut en lekkere babbeltjes, toch maar de tafel gaan dekken voor de boterhammenopeetworkshop, want de tijd vloog en een uur later moesten Marja en Yvon weg.
Dus de tafel gaan dekken en hun eerste boterham alvast op hun bordje gelegd:

Hun droge boterham:

Grote hilariteit bij Marja en Yvon, er kwam haast geen eind aan het gelach :-)
Deze boterham zou nogal droog voer zijn, terwijl de intentie van de workshop was, dat de dames met goed gevulde buikjes, energie konden steken in hun andere workshop vanmiddag....dus er moest wel écht gegeten worden...


Yvon en Marja

En dat is gelukt!!! Moet wel zeggen, dat het eten tussen het schaterlachen door, moest gebeuren...het ene lokte het andere uit. Dus ik moet nog wel twee keer nadenken of ik nog eens aan deze dames een boterhammenopeetworkshop wil geven :-)))))
Uiteindelijk waren de dames toch enorm tevreden over deze workshop...Yvon vroeg zelfs om een diploma!!! Maar dat is te vroeg...want belangrijkste was nu om bij de lunch mes en vork te gebruiken en door al dat gelach lukte dat niet altijd even makkelijk. Zelfs Marja had moeite met drinken toen ze in de lach schoot... :-)) Ze moeten dus thuis eerst maar verder oefenen met de aangeleerde technieken hahaha!!!

Marja en Yvon, bedankt voor de heerlijke uurtjes.....!!!!


Hartelijke groetjes, Alie :-))))

23 opmerkingen:

Bea zei

Zo te lezen was het erg gezellig!! had er wel bij willen zijn!!
Groetjes Bea.

Marianne zei

Helemaal geweldig. Ja eet dan maar eens een boterham als je de slappe lach hebt!! Wat een leuke vondst: Boterhammenopeetworkshop.
Liefs,
Marianne

Anoniem zei

Hi Alie
The crossword layout is very clever and with the faces it adds even more interest.
Wonderful.
Wishes
Lynne

marja Eelman-rimann zei

Hoi Alie,
wat een leuk idee,
als het maar gezellig was dat is ook wat waard
groetjes Marja

froebelsternchen Susi zei

great style with my favourite face!

Silvia(Barnie) zei

Looks like a lot of fun. Great card.

Yvonne zei

Lieve Alie en Arie,
Natuurlijk eerst nogmaals hartstikke bedankt voor jullie uitnodiging en gastvrijheid, heel lief van jullie!
Maar dan onze workshop, jaaaaaa, we hadden vooraf al de nodige lol. En wat waren we blij dat we de enige en laatste twee plaatsen voor deze unieke boterhammenopeetworkshop voor vandaag konden reserveren! Anders hadden we op een wachtlijst gemoeten, en dat zagen Marja en ik niet zitten. Dus hebben we heel snel besproken!
Behalve een geweldig leuke papieren boterham met daarin een goodiebag van zakje en heel leuk label, kregen we ook een paar echte boterhammen en lekkere crackers voorgeschoteld. We hebben met deze unieke workshop geleerd hoe voedzaam zo'n heerlijke lunch kan zijn, en we hebben veel geleerd over nieuwe producten, maar ook over andere producten die we wel al kenden, maar toch eens op een andere manier gebruikt konden worden.
We konden er in ieder geval de hele middag mee vooruit!
En wat de rest van het leergedeelte betreft, vooral de slappe lach, de tranen die daarbij over onze wangen biggelden en de pijn in onze kaken die we er zowat van kregen, daar doen we natuurlijk nog veel langer mee in de vorm van nagenieten van de super gezellige uurtjes bij Alie thuis, ha ha!
Lieve groetjes van Yvon

Janny Jager 't Hooft zei

Wat een ontzettend leuke vondst die boterham van papier vorr deze workshop.
Wat zal dat een heerlijke ochtend en lunch voor je zijn geweest Alie.
Lekker onbedaarlijk kunnen lachen dat doet een mens goed he!!!!.
Heel fijn om te lezen dat jullie het zo ontzettend naar jullie zin hebben gehad,
Nu zeker nog lekker aan het nagenieten.

Lieve groetjes Janny

Bianca zei

Nou Alie het ziet er echt supergrappig uit en ik denk dat ik ook wel in een deuk lag.

groetjes Bianca

Karin zei

Nou die boterhammenworkshop is erg gezellig geweest zo te lezen, leuk!!

Julia S-W zei

Looks like you had so much fun and laughter! I'm not totally sure of all the points due to the translation but the biggest thing is that you all had a wonderful time and that's what it's all about isn't it?
Hope your weekend continues to be wonderful.
Big hugs,
Juliaxxx

Willy zei

Ohhh...wat een leuk initiatief van jou en wat een grappige workshop, ik geloof graag dat er heel wat afgelachen is!!

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Lieve Alie en Arie, wat kan ik aan dit moois nog toevoegen. Allereerst een heel erg bedankt uitspreken wat was het een tof begin voor onze stijfselpapier workshop. We hebben zoveel gedeeld, gelachen en ik ben nog steeds zo blij dat we een plaatsje bemachtigd hebben bij jouw boterhammen-opeetworkshop. We rolden bijna van tafel van al het lekkers maar vooral van die ene boterham al klaargelegd op ons bord. Wat een verrassing weer en wat een leuk idee. We hebben 's middags inderdaad geen honger gehad. En moe en voldaan van deze twee workshops weer veilig thuis en nagenieten geblazen. Dank dank dank
lieve groetjes Marja

maria's knutselplezier zei

Leek me wel een heel leuke en amusante workshop, en wat een lekkere boterham had jij voor hen klaar gelegd, weer zo'n mooi en origineel idee!!!

Groetjes
Maria

Mariëtte zei

Helemaal geweldig, ik zie het tafereeltje al helemaal voor me.

Patricia zei

Dat ziet er leuk uit zeg die bammetjes.
En op de foto straalt de gezelligheid ervanaf!!!!
Gr Patricia

anita01 zei

Ik geef zelf al jaren workshop's maar jemig meiden, om op het idee te komen van een boterhammenworkshop...dat betuigt wel enorm veel creativiteit whahahah...helemaal geweldig en zoveel lol op de koop toe, mooier kan je dag niet zijn ...supers hoor.

Warme groetjes,
Anita

Anita Houston zei

Whimsical and so fun!!! Nothing is better than crafting with friends!

Marjie Kemper zei

What fun you ladies must have had! Nothing better than making art with friends among such laughter and good times. The bread is hilarious!

toscania-art-life zei

Zo een workshop zou ik ook wel willen. Gezellig en mooi project.

Janine zei

nou seggggggg, ik had ook wel een botherhamworkshop gewild.... met thee dan wel hé? ☺ ik kan me goed voorstellen dat jullie de grootste pret hadden het ziet er dan ook heel leuk uit!!

Cath Wilson zei

What a lovely photo and a real treat to see my blogging friends! Thank you for sharing this, Alie x

Anjas-Artefaktotum zei

I can see you had much fun and creativity. Thanks for sharing .
Groetjes Anja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...