Volgers - Followers

donderdag 6 september 2012

The cat in the bowl...


Binnenkort is een zeer gewaardeerde vriendin jarig en ik wilde haar toch wel heel graag een kaart sturen waar in ieder geval minimaal een stempel opstond die ik zelf ontworpen had en die door Stampinback worden uitgegeven. Ze houdt van katten, dus het moest de kattenstempel dan maar worden ook. Eerst heb ik een cirkel uit papier geknipt en de bovenkant laten inspringen zodat het de vorm van een soort vissenkom zou krijgen. Het papier met het uitgeknipte deel op de kaart gelegd en Dylusions Ink Sprays gebruikt. Met een fineliner een randje er omheen getekend en visje en takjes getekend, hierbij ook de witte gelpen gebruikt. Een rand gedoedeld, twee onbekende cirkelstempels afgedrukt en die ingekleurd met Papermania Markers. De kaart gemat op een felgroene onderkaart waarvan de randen zwart zijn gemaakt met chalk. (beetje weggevallen door de scan). De tekststempel Dream, komt van een nieuw uitgekomen sheet van Stampinback, met allemaal Engelse woorden erop in dit leuke lettertype.

Bruin pakpapier gebruikt als envelop en daar ook zelf ontworpen stempels en de tekststempel (te koop bij Stampinback) gestempeld en geaccentueerd met de witte gelpen.

De envelop - the envelope

Hartelijke groetjes, Alie :-)
 
P.s.: Bedankt voor alle reacties op mijn "color"/"colour" vraag...wat een wijze dames bloggen er toch :-). Het blijkt zo simpel: het mag en kan allebei...de Engelsen gebruiken "colour" en de Amerikanen gebruiken "color". Ik kan weer rustig slapen...nogmaals bedankt voor alle uitleg! :-)

29 opmerkingen:

Sophie zei

Oh, wie herrlich, Alie...
Da sind dir wieder zwei ganz bemerkenswert schöne und witzige Karten mit deinen tollen Stempeln gelungen.
Super!

Ganz liebe Grüße und einen schönen Abend

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Wat is hij leuk en mooi geworden Alie. De vissenkom is super met de kat er ook in. Wat een prachtig en grappig idee. De kleuren zijn ook zo leuk. De rand er omheen is gaaf.
je envelop is cool.
lieve groetjes Marja

Gery zei

Wat goed bedacht met die vissenkom!!
Het is echt een enorm leuke kaart geworden en dan een echte Alie.
Ook je enveloppe erbij is zo leuk passend.
Heerlijke kleuren allemaal, kortom een vrolijke boel.
Groetjes Gery

Willy zei

Wat een mooie vrolijke kaart, super stempel en je vissenkom vind ik echt goed bedacht!!

Gráinne zei

Woah! That's so very cool, Alie ... just stunning. Will order your stamps as soon as possible. I'm curious myself what I'll come up with ;-))
Best, Suzanne

Fieneke zei

Wat een super leuk kaartje, maar ook een erg leuke envelop!
Groetjes Fieneke

Linda zei

Wat een leuke kaart weer! Ik vind je kattenstempel zo tof! En zelfs de enveloppe zelf gemaakt, leuk!

Marianne zei

Die is weer erg leuk en colorful :-)
Dar zal je vriendin wel blij mee zijn!
Leuk ook die doodles in de hoeken en de bijpassende enveloppe. En bedankt voor de uitleg van Colo(u)r; nu weten we precies hoe het zit.
Liefs,
Marianne

Yvonne zei

Ha ha, geweldig leuk! Maar er zitten nog maar 4 visje in je kommetje .....! Nou ja, die kat is er schuldig aan, de rest zit gewoon al in zijn maag. En ook de liefde van de kat .... inderdaad ja, ha ha! Erg leuk Alie!
Groetjes van Yvon

Bianca Kalksma zei

oh dit is echt weer geweldig hoor, alleen al die vissenkom met de kleuren en dan die kat erin, hoe verzin je het! En dan die gave rand en stippen, eigenlijk helemaal geweldig!!

Anjas-Artefaktotum zei

Haha love that jolly cat and the beautiful creations! Wonderful how you combined all patterns,stamps and colors of the 1. card.
Groetjes Anja

maria's knutselplezier zei

Mooie en grappige kattendroom heb jij Alie, maar wel goed gevonden daar katten wel eens een visje lusten, je vriendin zal zeker tevreden zijn ook de enveloppe is heel mooi bedacht!!

Groetjes
maria

Elly zei

Wat leuk en ik hou ook van katten maar mijn verjaardag....duurt nog een beetje. Hopelijk heb ik dan de stempels van jou. Heel mooie de kreatie op pakpapier(:o)

Saskia zei

Een prachtige kaart en een even prachtige enveloppe. Ik had dat helemaal niet in die stempel gezien, dat die ook in een clean ontwerp zoals bij de enveloppe helemaal tot zijn recht zou komen!

Miranda zei

Ik vind je envelop (ik dacht dat het een kaart was) te gek, lekker clean & simpel.

Patricia zei

Oh Alie wat is dit toch SUPERGAAF zeg je eigen stempel en dan zoiets PRACHTIGS ermee maken.
Ik kan niet wachten tot ze uitkomen!!!!!!
Groetjes Patricia

Yvonne zei

Wat een heerlijke kaart Alie, ik vind je kat zooo leuk. (ik heb je stempels besteld maar moet nog wachten tot na 1 okt.)De kat in de vissenkom...ik dacht dat katten niet van water hielden ;-)
Groetjes Yvonne.

Janny Jager 't Hooft zei

Nu Alie die vriendin is er super super blij mee hoor.
In het echie is hij nog veel mooier en de enveloppe is zo LEUK !!!!!!!!!!!!!
Was genieten om dit in de brievenbus te vinden.

Lieve groetjes Janny

Julia S-W zei

I love this card so much - your little cat is my favourite stamp and you have used him so beautifully. The envelope is just gorgeous. I love the COLOURS (teehee!) that you've used.
Juliaxx

Anneke zei

Heel erg mooi en ook de envelop is een leuk extraatje!

butterfly zei

Wonderful card with your super cat - I'm surprised he hasn't eaten all the fish yet - and I love the coordinating envelope! I'm sure your friend will too...
Alison x

catherine zei

This is a great stamp Alie and fabulous colours and details. I'm sure your friend will love it. Love the decorated envelope too
x catherine

Paper Creations by Shirley zei

Hi Alie, what a super creative card/art ! It made me smile :) Very creative of you to create the fish bowl with the cat inside. The envelope is fun too ! Wonderful work as always. Warm Greetings, Shirleyx

Silvia(Barnie) zei

Two wonderful creations, great colors on the Dream card and fabulous idea with the envelope.

Anoniem zei

Ziet er weer supergaaf uit.

Yvonne zei

Ik reageerde natuurlijk al, maar vond later weer lachwekkend bij je tweede kaart, you're on my mind ...? Nou, daar denkt jouw kat anders over, die ziet het liever in zijn maag, ha ha! Hebben die twee poezenbeesten van jullie trouwens "model" gestaan voor je kattenstempel? Ha ha!
Groetjes van Yvon

Marjie Kemper zei

So funny... the placement with the bowl! I love it. And the white accents really pop. Great envelope, too. Wishing you a great weekend, Alie.

Bianca van Noort zei

Leuke kaart, die envelop is ook super!

Anita Houston zei

How stinking cute!!! I love the way you colored the kitty!!! So whimsical and fun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...