Volgers - Followers

zondag 23 september 2012

Carved stamp - Gegutste stempel

Tussen twee vellen linnenkarton ruwweg Gesso aangebracht, aangedrukt en van elkaar afgehaald, waardoor een hobbelig effect ontstaat. Hierover met de groene, blauwe en bruine Distress stains kleur aangebracht. De zelf gegutste vrouwenstempel afgedrukt met Versafine zwart. De bloementemplate gedept met de Picket Fence Distress Stain., zwart omlijnd en me blauwe marker details aangebracht. Ook nog een minibloempje erin gestempeld met Stazon dove grey, maar dat valt door de scan niet zo op. Wat doedels aangebracht en details met zwarte identypen en witte gelpen. Vogeltjes uit een stempel geknipt van Crafty Individuals en op de tag bevestigd. Met Adirondack blauw nog wat hartjes gestempeld van Inkadinkado en met een rondje, beïnkt met zwarte en witte Distress stains nog wat cirkels.
De stempel was eerst een cm of 5 langer, maar ik was vergeten dat als je een tekst gutst in het lino, dat je dat dan wel in spiegelbeeld moet doen :-P. Dus dat gedeelte heb ik eraf gesneden en heb met de kleinste guts de letters alsnog in het lino gegutst, maar nu in spiegelbeeld :-)

En de armen moesten de tekst: Embrace you, versterken, maar nog een fout dus...je hoort dan maar één arm in de volledige lengte te zien...en niet alletwee zoals ik nu heb gedaan. Ik zou het nog op kunnen lossen misschien door de lino tussen de lijnen ook weg te gutsen?! Of een nieuwe stempel maken, maar dan eerst even beter nadenken! :-))

Hartelijke groetjes, Alie :-)

29 opmerkingen:

Anjas-Artefaktotum zei

Beautiful tag creation, your carved stamp is excellent!
Groetjes Anja

Saskia zei

Je maakt het jezelf wel erg moeilijk, Alie! Maar wel een heel leuk idee voor een stempel. Mooie tag geworden!

Fieneke zei

Mooie creatie! Leuk gedaan met die bloemen en jouw zelfgemaakte stempel. Vind jouw vorige creatie met het mannetje en de lantaarnpaal trouwens ook super!
Groetjes Fieneke

butterfly zei

Beautiful, creative work as always Alie - your carved stamp is amazing!
Alison x

Janny Jager 't Hooft zei

Wat is hij mooi Alie en wat een hoop details staan erop.
Je stempel vind ik ook super al vind jezelf dan dat hij niet klopt.
Als je niets gezegd had was het niet eens opgevallen ,tenminste mij niet.
Vind het een super creatie

Lieve groetjes Janny

Marianne zei

Ik vond de zelfgegutste stempel erg artistiek. Dacht nog bij mezelf; wat een leuk idee die touwen om dat lijfje. Toen las ik eronder dat het armen moesten zijn. Ai. Je bent weer veel te eerlijk Alie.
Maar het blijft een hele mooie stempel en een prachtige tag. Leuk zo met die bloemen op de voorgrond en die kleine vogeltjes. En bedankt ook weer voor je lieve commentaar op mijn kaart vanmorgen!
Fijne zondag!
xxx
Marianne

toscania-art-life zei

Geweldig Alie. Weer eens top!

catherine zei

Very nice Alie and so very creative. Love the images and the colours too
x catherine

Paper Creations by Shirley zei

Amazing Alie ! Beautiful Tag and wonderful stamp that you carved. I see you & Marja creating stamps and I'm always wondering how you do it ? Is it special material ?

I hope you are having a great Sunday, Shirleyx

Rosie zei

This tag is a very beautiful creation, Alie

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Je blijft me constant verbazen, wat is dit weer gaaf. Schitterend je gutsen. En een streepje meer of minder op/in de arm maakt het niet minder interessant en mooi. maar ik begrijp je wel. Schitterend wer Alie ook je tekst er in, petje af.
lieve groetjes
Marja

Myriame zei

Prachtige tag met ook voor details!!

Marjie Kemper zei

Fabulous! So mysterious... my eyes had to sit awhile and take it all in. Lovely!

Miranda zei

Hij is bijzonder Alie en er gaat kracht vanuit!liefs Miranda

herminesplace zei

Prachtig, met hele mooie kleuren. En ja dat spiegelbeeld verhaal ken ik, heb helaas zelf ook die fout ooit een sgemaakt ;o(

Yvonne zei

Je tag is erg mooi Alie. En ik had eerlijk gezegd niet eens gezien dat het armen waren op je stempel, dacht dat het gewoon versiering was (sorry hoor).
Groetjes Yvonne.

Patricia zei

Deze is ook weer gaaf zeg!!!
Groetjes Patricia

Silvia(Barnie) zei

Great carving and fabulous piece of art.

Karin zei

wow dit is weer een mooie creatie, met weer zon prachtige zelfgemaakte stempel, petje af!

Linda zei

Ik vind dit label hartstikke gaaf! Wat geeft het dat het stempel niet 'klopt', in kunst kan dat! Maar ik begrijp wel dat het jouzelf kan storen. Als je een nieuw stempel maakt... deze niet wegdoen hoor!
Fijne week, Linda.

froebelsternchen Susi zei

a dreampiece! fabulous handmade stamp !

anita01 zei

Hai Alie,

Zit weer te smelten bij je mooi's....heerlijk veelzijdig en warm kleur gebruik....we houden ervan he Alie ;o))))

Warme groetjes,
Aniet.

Analia Faul zei

You are creative,delicious work!!!A cordial greeting!

Electra zei

This is absolutely gorgeous! Bravo!

Anneke zei

Heel mooie tag, ik blijf er naar kijken! Prachtige kleine bloempjes ook en super hoe je die bloemen deed. Ook leuk dat je dat vermeld telkens, heel inspirerend!

Lizbethem zei

Super tag, Alie!

maria's knutselplezier zei

Wat een prachtige, prachtige label Alie, zo schattig met de vogeltjes en wat een mooie woorden, en dan die kleuren, een echt fantastich!!

Groetjes
maria

Julia S-W zei

Great tag as usual Alie! I like the words that you wanted to put on your stamp! I really enjoyed reading about your words being the wrong way round and how you solved it - very clever!!Looks like this is on fabric - great effect.

Anita Houston zei

WOW...you carve your own stamps too??? You really have more talent then I could ever dream of. Fabulous! I love the way you transformed her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...