Volgers - Followers

woensdag 29 augustus 2012

What can I do with my stamps...Try outs


De stempel sheets en prijzen staan ondertussen op de site van Stampinback:

The stamp sheets and prices are on the site of Stampinback now:
(if you order the sheet with the highest price, they will be cut and mounted, with a print of the stamp on the mount and delivered in a great plastic storage kit)
http://www.stampinback.nl/index.php?item=binnenkort-verwacht&action=page&group_id=111&lang=NL

Nieuwe (zelf ontworpen) stempels, die binnenkort te koop zijn bij Stampinback, van niemand nog voorbeelden, dus zelf uitproberen en spelen ermee...dat op zich is al een uitdaging.
De achtergrond is gesponsd met Archival Bright inkten, daarna bespetterd met water. De ontstane lichtere plekken omlijnd met witte gelpen. De vintage krantenjongen (Stampinback) gestempeld en mijn stempel van het vreemde jongetje uit een heel ander tijdperk. Just go with the flow, roept de krantenjongen...en daarvoor zijn de nieuwe stempels ook bedoeld: lekker losgaan :-) Een paar (nieuwe) doedelstempels afgedrukt en ingekleurd met Papermania markers. Cirkels getrokken  en ingekleurd. De randen bewerkt met Distress inkt en de kaart gemat op een zwarte onderkaart.
....................

Op parelmoer honingkleurig linnenkarton (achterkant) de (nieuwe) stempel van het meisje afgedrukt en afgeplakt met maskeertape. Daarna de (nieuwe) bloemenstempel 4 x afgedrukt met Versamark en geëmbost met zwart embossingpoeder. Hierna de grote bloemenstempel (nieuwe stempel Stampinback) met rode Adirondack gestempeld. Alle bloemen en het meisje ingekleurd met Papermania Markers.
Met een zwarte identypen de kaart omlijnd en de buitenrand ook met een Marker ingekleurd en in de zwarte lijnen, met een witte gelpen, puntjes gezet. Tekststempel van Stampinback met zwarte Archival gesempeld, de kaart gemat op een zwarte kaart en daarna op een donkerrode onderkaart.

................................

Dit is een hele snelle kaart (die hebben we allemaal wel eens nodig)...Onderkaart is stevig scrappapier, daarop een geëmboste, glanzende kaart en daarop een strook honingkleurig glanzend linnenkarton met de (nieuwe) KissKiss stempel, afgedruk met paarse en rode Archival en Stazon teal blue, en voor de randen van de hartjes nog de witte gelpen gebruikt.
...................................

En verder gaat het  "uitproberen" en zo ontstond deze kaart. Met een zwarte identypen lijnen getrokken, en de ruimte ingekleurd. De bovenste en onderste vakken ook ingekleurd, het middengedeelte heeft de kleur van het papier (honingkleurig glanzend linnenkarton weer) De (nieuwe) bloemenstempel en de (nieuwe) vreemde vogel gestempeld met Archival zwart. De alfabetletters komen van een stemel van Art Journey, de kusjes tekst stempel en de cirkels zijn clearstamps, het merk weet ik niet. Al het inkleuren is gedaan met Papermania Markers. De kaart gemat op een bruine kaart en daarna op een gele onderkaart.


.........................

Het is voor mijzelf ook spannend om te ontdekken wat ik met deze nieuwe stempels die bij Stampinback uitgebracht gaan worden, kan doen.

Ook nu ben ik weer benieuwd wat jullie er van vinden....voor mij blijft het motto van deze stempels belangrijk: JUST GO WITH THE FLOW :-)

(meer info over deze stempels...lees dan mijn blogbericht van 28 augustus, onder dit bericht)

Hartelijke groet, Alie :-)

21 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Wat GAAF Alie en wat een creativiteit. Prachtige kaarten heb je gemaakt en prachtige composities met je nieuwe zelfgemaakte stempels.
Mijn complimenten. Echt heel leuk en gaaf.
lieve groetjes marja

butterfly zei

So cool to see them in action! I love the pink girl version, and the card with the bird is wonderful... reminds me somehow of the Bayeux tapestry - colours and grid, and that delicious naive but so intriguing art style. What's it like playing with your OWN stamps?!?
Alison xx

Yvonne zei

Leuke kaarten heb je ermee gemaakt. Volgens mij zijn er een hoop mogelijkheden met je stempels. Kan je nog wel slapen, maalt het niet de hele tijd door je hoofd? Zo van, oh ja en dan kan ik die swirl op die manier en dan dat bloemetje daar....oh ik ga maar even uit bed want ik moet het NU uit gaan proberen (dat zou ik hebben denk ik).
Maar ik hoop natuurlijk dat je als een spinnende poes lekker ligt te knorren als het nacht is.
Groetjes Yvonne.

Elly zei

Maybe i get the journaling fever now, with the flow of your stamps (:o)Do i need to say, that i love your cards? I'm already on the waitinglist at Stampingback (:o)

Monique zei

Super kaarten heb je gemaakt met je eigen stempels.
Hartelijke groetjes, Monique

maria's knutselplezier zei

Waw, Alie, je hebt weer niet stil gezeten, wat ben je toch een creatief mens zeg!!!En wat heb je je stempels prachtig verwerkt!!! Een voor een juweeltjes heb je gecreëerd!!!Prachtig hoor!!!

Groetjes
Maria

Patricia zei

Oh oh Alie, ik vind ze stuk voor stuk GEWELDIG, en je werkstukken nodigen nog meer uit om deze supergave stempels te kopen!
Groetjes Patricia

Willy zei

Jeeehhh...jij bent lekker productief geweest!! Super mooie voorbeelden heb je gemaakt met de nieuwe stempels en wat leuk dat je ze al kunt bestellen.

Silvia(Barnie) zei

Great creations, Alie - your stamps are really fantastic.

Ana K. zei

Alie I just love your stamps, specially little bird! Amazing, you have your own stamps!!!

Sophie zei

Boaaaah, Alie....
was für tolle und coole Karten.
Alle sind so schön anzusehen, so herrliche Motive und Farben.

Du hast großartige Stempel kreiert.
Nochmal herzlichen Glückwunsch.
Ich könnte dich immerzu loben :-)

Groetjes

Marianne zei

Zo, die is ff lekker bezig! Wat een produktie Alie en ze zijn allemaal superleuk. Ze zijn echt zo jouw stijl! Moet wel een kick zijn om zo met je eigen stempels te werken!
Liefs,
Marianne

Julia S-W zei

Totally stunning!! Of course, you have put your own special magic on these pieces to make them so amazing. I must remember that just by buying the stamps I will not become Alie :(
I love all of your projects in this post but my favourites are the one with the girl and the pink flower and 'go with the flow' which I think is your motto!
Juliaxx

Paper Creations by Shirley zei

Hi Alie ! Awesome creations with your wonderful stamps ! Very artistic and fun. I also love that bird :) Have a great day, Shirleyx

Janny Jager 't Hooft zei

O Alie wat ben je lekker bezig gewest met je stempels zeg
Heerlijk om te zien wat je er zoal van gemaakt hebt.
Ze zijn stuk voor stuk hartstikke leuk en mooi geworden.
Ga ze zo gauw bestellen zodat ik er strakjes ook mee aan de slag kan ,want door jou creatie's heb ik daar nu al zin in.

Lieve groetjes Janny

Anoniem zei

Wat een creativiteit! spannend he :o)

Marianne zei

Hallo Alie,

Wat een mooie kaarten heb je gemaakt!!! Wat een eer om je eigen stempels om je eigenh ontworpen stempel te zien bij StampinBack

Groetjes Marianne Seip

Karin zei

leuk!!de kaarten zien er mooi uit!
Ik ga eens kijken op de site van Stampingback!

Yvonne zei

Geweldig leuke kaarten met je EIGEN stempels! Wat leuk ook dat je zelf gaat uitvinden wat je eigenlijk allemaal met die leuke stempels van jezelf kunt doen en maken! Weer toppie leuke kaarten hier!
Mijn absolute topfavoriet is de kat met die vis in zijn maag, hoe kóm je erop! Natuurlijk loopt de inspiratiebron wel thuis rond, maar toch, daar zie je dat vissie waarschijnlijk niet in zijn maag zitten, ha ha!
Geniet maar lekker van je mooie eigen stempels! En volgens mij ook van de vele leuke reacties!
Lieve groetjes van Yvon

Marjie Kemper zei

Your stamps look great! Love that top one with the striped legs... so cute!

Cath Wilson zei

Wonderful, Alie but I love, love, LOVE the last one - amazing x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...