Volgers - Followers

maandag 14 mei 2012

Gestempelde creatie - Nature


Op een oud fotolijstje kippengaas vastgezet. De achtergrond is op glanzend papier gesponsd met Distress inkten en gestempeld met o.a. stempels van De Stempelwinkel en Stampinback. Wat nep-klimop aan het gaas vastgemakkt, in de rechterhoek een stoffen bloem samengesteld en bovenin een gestempelde libel vastgemaakt. Op het gaas kleine, geponsde vlindertjes gelijmd. De foto's hadden vast beter gekund, maar het lukte mij niet. Het lukte maar niet om de diepte in de foto's te krijgen.

I joined the challenge: Anything goes, at

19 opmerkingen:

Patricia zei

Heel mooi Alie en super verzonnen dat kippengaas!!!!
Groetjes Patricia

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Wat is dit weer apart Alie. De diepte is goed te zien hoor. Het figuurtje staat echt in de verte. het vergroten lukt niet helemaal, krijg hem niet groter, maar had daar wel weer een foefje op hoor. Hij is schitterend. gaaf de bloemen op de voorgrond en dan alles achter het gaas, dat geeft al diepte. Maar in het echt is het altijd mooier dan de foto kan pakken. Is helemaal waar.
Maar ondanks dat blijft het genieten om er naar te kijken.
lieve groetjes Marja

catherine zei

This is super Alie and such an effect created. love it
x catherine

Miranda zei

Hoi Alie, wat een mooi werkstukje weer en je Dinah Wakely creatie vind ik ook erg mooi, het zijn aparte stempels/ontwerpen. Lieve groet, Miranda

Marijke's stamping creations zei

wauwwwww, fantastisch,

Marianne zei

Wat een mooi tafereeltje. Knap om al die stempels zo te rangschikken dat er een leuk landschap mee ontstaat. Ik vind je kippengaas en klimop een geweldig idee. Dat maakt het weer echt een speciale creatie.
Groetjes,
Marianne

ALIX zei

Wat heb je dit weer erg mooi gedaan Alie, en die dioepte zit er wel in hoor. Je hebt trouwens ook een mooi vernieuwd blog hoor. Je bent niet te stuiten hè!
Lekker toch?!
Gr Alix

Silvia(Barnie) zei

How cool is that ?! Fantastic idea with the chicken wire, I'll keep this in my mind.

Yvonne zei

Super leuk Alie, en het kippengaas doet het goed! De diepte zit er echt wel in door datgene wat je aan de buitenkant van het kippengaas hebt gemaakt, in combiantie met de lijst. Daardoor heb je de diepte gecreëeerd die op de foto echt wel overkomt.
Heerlijk voorjaarstafereel!
Groetjes van Yvon

Dan zei

What a great idea to cover your frame with chicken wire! The Design Team are really pleased that you joined us for the Simon Says Stamp and Show Challenge this week - Thank you!

Janine zei

ohh wat een beautieeee, en de banner is ook vernieuwd, mooi hoor alie!!

Fenny zei

Dit is weer heel, heel erg mooi geworden Alie en zeker zie je wel degeljk de diepte. En een heel leuk idee om dat kippengaas ervoor te spannen, prachtig gedaan.

liefs, fenny

Suze zei

Absolutely Stunning !!!!!!

Femmy zei

Wat heb je dit mooi gemaakt Alie!! en dat kippengaas is echt een heel goed idee.

Candy C zei

Beautiful frame! I love the sponged background and all of the wonderful stamping you've done on top of it. I really love the chicken wire over the top of your artistic piece and the vines, dragon fly and flower embellishments! Thanks for joining us at Simon Says Stamp and Show. <3 Candy

Aukje zei

Mooie 'nature' creatie. Wat een leuk idee met dat kippengaas:p
Groetjes
Aukje

Juls zei

fabulous! Love the use of the wire! Hugs Juls

Janny Jager 't Hooft zei

Wauwwwwwwwww Alie,wat een mooi en leuk schilderijtje is dit zeg
Heel leuk idee zo met het kippengaas.
Was weer genieten voor me om dit moois te moegen zien.
Groetjes Janny

Artyjen zei

Great creative piece ;)
xoxo Sioux

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...