Volgers - Followers

zaterdag 7 april 2012

Twee gestempelde kaarten - Challenge Art Specially Friends - Bedankt

Bedankt...er zijn zo vaak mensen te bedanken, maar nu wil ik graag mijn volgers bedanken voor hun bezoekjes en al degenen die de moeite nemen om een reactie achter te laten! Het werkt zeker als een stimulans om wat ik stempel, te delen met jullie en het vergroot mijn plezier bij deze hobby ook nog eens! Dus: dank dank dank voor deze waardevolle en zeer gewaardeerde toevoeging!

Op deze groene kaart heb ik de boom gestempeld met groene Stazon, de vlinders (beide stempels van Stampinback) met Versamark en verhit met zilverkleurig embossingpoeder en nog een keer met alleen Versamark. Het merk van de tekststempel weet ik niet, maar ook deze bewerkt met zilverkleurig embossingpoeder.
Op een aparte strook papier gekreukeld alufolie tape geplakt en er druppels groene alcoholinkt over laten "lopen".
Een stukje Tyvek bewerkt met groene Distress inkt en zilverkleurige kindertoververf, een lintje eronder en dit geheel op de kaart bevestigd. Met een zilverkleurige pen een lijntje langs de randen getekend.


Op een bordeaux rode kaart met de Picket Fence Stain van Distress lijnen getrokken. Daarop swirls geëmbost met zilverkleurig embossingpoeder en hartjes met wit embossingpoeder (beide merken onbekend). Ook hier op een strook papier alufolie tape gekreukt geplakt en hierover donkerrode alcoholinkt over laten "lopen". Met Versamark de tekst Thanks (scrabbleletters De Stempelwinkel) gestempeld en bewerkt met wit embossingpoeder, net als de bij de vlinderstempel die ik uitgeknipt heb en alleen met het lijfje vastgeplakt. Hangertje, dew drops en een papieren lintje en strikje bevestigd en een witte gelpen gebruikt voor de lijnen langs de randen van de kaart.

Ik doe met beide kaarten mee met de uitdaging Bedankt, bij:

Art Specially Friends

14 opmerkingen:

Gery zei

Goeiemorgen Alie. Wat ben je weer heerlijk bezig geweest om ons te verrassen met je mooie creaties.
Ik val als een blok voor de groene kaart, want de kleuren spreken me zo geweldig aan. En zo leuk, dat je weer van allerlei dingen hebt gebruikt. Je verbaast me iedere keer weer.
Fijne Pasen en lieve groeten voor jou (jullie) van Gery

Janine zei

Prachtig, beide zijn echt geweldig!! Mooie bijdrage voor de vrinden van AS, en ook voor jou, hele fijne paasdagen.

alix zei

Hoi Alie, bedankt voor je aardige woorden over reacties, het is waar, het doet goed en stimuleert!
Deze kaarten vind ik ook weer super, mijn favoriet is de groene, zo'n goed idee, die vlindertjes zo, en mooi uitgevoerd!
Fijne dagen, alix

Yvonne zei

Allebei weer erg mooie kaartjes, ik vind de kleine vlindertjes erg leuk en ook het "lopen" van de alcoholinkt op het alu folie.
Groetjes Yvonne.

ScrappyDoo zei

Ik vond de groene kaart ook meteen om bij weg te dromen. Die vlindertjes die zo prachtig weg vliegen uit die bloemetjes, enig. En graag gedaan hoor!! fijne pasen Alie.

maria's knutselplezier zei

Twee prachtige kaarten weer , zeer artistiek, ik vind de groene ook wel mijn favoriete, vooral die aluminiumfolie die zo prachtig gekleurd is spreekt me aan, het is net een juweel !!! Prachtig gedaan Alie, en bedankt voor je Paaswensen met die schattige konijntjes , zo Lieieief!!!

Vrolijk Paasfeest

Maria

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Wat een prachtige creaties weer Alie. De bovense vind ik echt schitterend. Mooie technieken en kleuren. pracht combiositie.
groetjes
Marja

Silvia(Barnie) zei

Wow, two fantastic card, love the colors and all the details. Happy Easter to you and yours.

Anjas-Artefaktotum zei

Love tmen both, amazing combinations and color.
Happy Easter to you and yours,
Anja

Yvonne zei

Ook vooral JIJ bedankt met de mooie creaties waarmee je ons steeds weer verrast! Zonder dat kwamen al die mensen niet op je blog langs.
Ook hier weer prachtige kaarten! Je zilveren vlinders op de groene kaart vind ik erg leuk. Door ze te embossen met zilver komen ze zo sprankelend over, mooi!
Ook voor jou een fijn paasweekend en daarna, op naar volgende week, op naar Zeist!
Groetjes van Yvon

Karin zei

Schitterende kaarten, die groene vind ik het mooist, mooi dat aluminiumfolie met die alcoholinkt!
Fijne paasdagen!

Janny Jager 't Hooft zei

Wat een mooi bedankje heb je geschreven Alie en zo helemaal waar.
Het doet je inderdaad goed om al die lieve en leuke reactie's te lezen
Je kaarten zijn allebei weer super geworden en wat heb je je lekker uitgeleefd met kleuren en technieken.
Heb weer zitten genieten van al dit moois

Groetjes Janny

Lillibelle zei

I love both fantastic and beautiful cards.

Marion E. zei

Super kaarten heb je weer gemaakt Ali! Echt leuk de twee verschillen te zien. Dank je wel voor het meedoen met de challenge van ARTspecially friends.

Lieve groetjes
Marion

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...