Volgers - Followers

maandag 30 april 2012

Gestempelde creatie op canvas - Gastdesigner De Stempelwinkel - april 2012

En dit is alweer de 8ste en laatste creatie deze maand, als gastdesigner voor De Stempelwinkel. Wat heb ik me heerlijk vermaakt met de stempels die ik uit mocht zoeken en de stempels die Jetske voor me had uitgezocht, waarvoor dank weer, Jetske!


Stempel: M5703NS Woman tree

Nog een creatie, die anders dan een kaart diende te zijn. En daar hielp Janny Jager me onbewust bij, door me een mini canvasje met ezel te geven. De stempel die ik had uitgezocht, was kleiner dan ik had verwacht, had er heel andere plannen mee...maar dankzij het canvasje (6.5 x 6,5 cm) was de afmeting perfect.
Ik heb op apart stempelkarton een deel van een cirkel gelegd en heb een deel gesponst met grijs/groene Distress inkt. Toen een andere cirkel op de papieren cirkel gelegd afgetekend en uitgeknipt, die op het kaartje gelegd en geel gesponsd...iets laten verspringen waardoor de witte rand ontstond. Op het grijs/groene gedeelte voorzichtig nog wat geel aangebracht en wat zwarte stipjes voor de levendigheid. Een metalen rondje in de onderste hoek en in de rechterhoek een kartonnen gesp, die bewerkt is met zilverkleurige kindertoververf, zwarte en gele Identy pennen. Dit alles op het canvasje gelijmd en de zijkanten van het canvasje ook bewerkt met gele Distress inkt en zwarte Identy pen. Daarna nog een oorbelhaakje met dun ijzerdraad vastgemaakt aan het canvasje voor een speels effect. Het ezeltje is van blank hout en dat heb ik ook beschilderd met zilverkleurige kindertoververf. En om het nog speelser te maken staat het geheel dus anders dan anders op het ezeltje. Zelf ben ik erg blij met deze kleine creatie....die zo anders is, dan ik gewend ben om te maken. En zit te lachen om zo'n lang verhaal over zo'n kleine creatie :-)))

En nu zit mijn tweede gastdesignerschap voor De Stempelwinkel er weer op, hopelijk hebben jullie kunnen genieten van de creaties die voorbijkwamen! Ik heb genoten van al die mooie stempels die ik uit mocht zoeken bij De Stempelwinkel en waar ik mee mocht werken (en zal blijven werken :-)).

I joined the challenge: Anything goes at: Simon Says Stamp Challenge

16 opmerkingen:

Femmy zei

schitterend Alie!!!

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Alie wat een super creatie heb je weer gemaakt. Wat een creatieve ideeën. het ijzerdraadje dat alles verbind. Prachtige stempel en compositie.
lieve groetjes Marja

Silvia(Barnie) zei

Great canvas.

Marianne zei

Wat ben ik blij Alie, dat ik je blog heb ontdekt. Leuk om al die verschillende creaties te bekijken en inspiratie op te doen. Deze is weer erg zonnig en mysterieus. Mooi gedaan! Groetjes,
Marianne

Yvonne zei

Ooh, wat heb je weer een creatieve draai gegeven aan dit canvasje. Mooi gemaakt en heerlijk om je uitgebreide beschrijving te lezen. Het ijzerdraadje is een super vinding !
Groetjes Yvonne.

Paper Creations by Shirley zei

Wow Alie ! What a beautiful creation ! I like all the elements of this. You are a great guest designer ! Greetings, Shirley x

Monique zei

Wat is het weer super mooi geworden Alie!
Groetjes, Monique

Saskia zei

Prachtig, Alie. Dat ijzerdraadje is net de finishing touch! Erg mooi canvasje.

Miranda zei

Prachtig Alie, ben er helemaal stil van.....deze afbeelding raakt me, lieve groet Miranda

Janny Jager 't Hooft zei

Wat heb je er iets aparts en moois van gemaakt Alie
Echt heb zitten genieten
Trouwens van alle mooie dingen die je gemaakt hebt als Gastdesigner van de Stempelwinkel.

Groetjes Janny

Gery zei

Nou Alie, last but not least.
Deze canvascreatie ziet er schitterend uit. Ik vind het ook ontzettend leuk om dit soort creatieve uitspattingen van mensen voorbij te zien komen.Kaarten zijn ontzettend leuk om te bekijken, maar dit werk is minstens zo leuk.
Mooi zoals je alles beschrijft hoe het tot stand gekomen is.
Je hebt voor mij een dikke tien verdiend hiermee.
Je kan trots zijn op jezelf hoor.
Groetjes Gery

Hermine zei

Prachtig en heel apart.

Aukje zei

Wat een creatief idee om dit te maken van een canvasje! Heel bijzonder :)
Groetjes Aukje

maria's knutselplezier zei

Deze heb ik weer gemist, Alie, heel mooi werkje heb je hier weer gemaakt!!! En bedankt voor de ondersteunende beschrijving, we leren elke dag wat nieuws van jou!!!

Groetjes
Maria

Gerrina zei

Wat een bijzonder idee een canvasje zo te gebruiken! Mooie kleuren en een mooie combinatie met de stempel en draad! Dank voor je inspiratie! Groetjes, Gerrina

Janine zei

Wat ben jij lekjer veelzijdig, dut weer helemaal prachtig!!! En heel opvallend ook de kleur geel, zoi ik niet snel opkomen. Maar wat is ie mooi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...